Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sestre iz Minnesote

Sijamske blizanke Abby i Brittany dobile svoj televizijski reality show

abby i brittany (1)
Screenshot
09.08.2012.
u 20:00

Kamere su zabilježile dane dviju diplomantica uoči promocije, potragu za poslom i putovanje diljem Europe s prijateljima

Predviđali su im život dug tek jedan jedini dan. Međutim, Abigail i Brittany Hensel ne samo da su opovrgle liječničke ekspertize nego su zadivile medicinsku struku svojim razvojem. Najprije su izrasle u drage djevojčice, potom u tipične tinejdžerice i napokon u ljepuškaste mlade žene. Danas su 22-godišnjakinje Amerikanke s jednim tijelom i dvije duše dobile priliku postati zvijezdama televizijskog reality showa "Abby i Brittany" koji prati ne tako običan život najstarijih sijamskih blizanki na svijetu. Kamere showa, čija je premijera zakazana 28. kolovoza, zabilježile su dane dviju diplomantica prije promocije na Sveučilištu Bethel, potragu za poslom i putovanje diljem Europe s prijateljima.

Svijet je prvi put doznao za Abby i Brittany još 1996. kada su se pojavile u showu Oprah Winfrey, potom i na naslovnici magazina Life. Svaka blizanka kontrolira svoju stranu tijela (jednu ruku i nogu) i ne osjeća drugu stranu. Ipak, međusobnim usklađivanjem one hodaju i trče, igraju odbojku, košarku i nogomet, plivaju, voze bicikl i sviraju klavir. Kako? Gledatelji jedva čekaju vidjeti.

Komentara 3

CA
canajrasim
20:06 09.08.2012.

Ima jos milijuna deformirane djece i odraslih.Sto to nestavljate svakodnevno i time sokirate narod. pogl. "Death made in America"

KR
krilnik2
20:56 09.08.2012.

Sramotno eksploatiranje tudj nesrece! Fuj! kako znaju da imaju dvije duse?

MI
mightymraz
08:36 10.08.2012.

Jel se sjecate da su prije ljudi si fizickiom retardacijom bili "frikovi" u cirkusima i tako se na njima zaradivalo. E pa eto, ocito je doslo ponovno to vrijeme. uzas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije