Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požar ugašen

Šesnaest mrtvih i devet ozlijeđenih u požaru u Dubaiju

Smoke marks caused by a fire are seen on the exterior of a building in Dubai,
Foto: Stringer/REUTERS
1/3
16.04.2023.
u 15:11

Preliminarna istraga je pokazala da je požar izazvalo nepoštivanje sigurnosnih standarda zgrade

U požaru u stambenoj zgradi u Dubaiju u subotu je poginulo šesnaest ljudi, a devetero ih je ozlijeđeno, objavile su u nedjelju lokalne novine. Vatra je u subotu poslijepodne progutala peterokatnicu u četvrti Al-Ras, jednom od najstarijih dijelova Dubaija u kojem žive brojni radnici migranti i trgovci, pišu novine The National iz Abu Dhabija. Lokalni mediji navode da je požar ugašen.

"Preliminarna istraga je pokazala da je požar izazvalo nepoštivanje sigurnosnih standarda zgrade", prenio je The National priopćenje civilne zaštite. Među poginulima su četiri indijska i tri pakistanska državljanina, javljaju lokalni mediji. Četvrt Al-Ras nalazi se blizu gradskih tržnica zlatom i začinima, koje su popularne turističke atrakcije.

VIDEO: Wagnerovci pustili 100 ukrajinskih zarobljenika provodom Uskrsa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije