Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga u tijeku

Uhićena osoba koja se dovodi u vezu s pronalaskom ozlijeđenog pripadnika HV-a bez svijesti

Koprivnica: Hrvatska vojska i MUP, ilustracije
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
15.04.2023.
u 15:06

Riječ je o 20-godišnjaku koji se dovodi u vezu s teško ozlijeđenim 21-godišnjim pripadnikom HV-a

Policija je uhitila 20-godišnjaka u vezi s događajem koji se dogodio sinoć oko 2.25 sati na parkiralištu na Trgu Svetog Trojstva u Požegi gdje je teško ozlijeđen 21-godišnjak. Policijski službenici provode daljnje kriminalističko istraživanje i utvrđuju sve okolnosti navedenog događaja. Ozlijeđeni je pripadnik Hrvatske vojske i prevezen je u Opću županijsku bolnicu Požega, a policija ga je zatekla na parkiralištu u besvjesnom stanju.

Kako javlja portal Požega.eu neslužbeno doznaje da su obojica s područja općine Jakšić. Iz Opće županijske bolnice Požega potvrdili su za portal kako je tijekom jutarnjih sati u Jedinicu intenzivnog liječenja primljena muška osoba u kritičnom i po život opasnom stanju te se provode mjere intenzivnog liječenja.

VIDEO: Eksplozija tijekom govora japanskog premijera izazvala kaos, sklonjen je na sigurno

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije