Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vučić:

'Šešelju želimo dobrodošlicu, brz oporavak i dobro zdravlje'

Aleksandar Vučić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
08.11.2014.
u 17:09

Premijer Srbije Aleksandar Vučić poželio je dobrodošlicu Šešelju, javljaju mediji u Srbiji

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas kako vođi Srpske radikalne stranke Vojislavu Šešelju, koji je pušten na privremenu slobodu iz Haaškog tribunala, želi dobro zdravlje i brz oporavak, javljaju mediji u Srbiji.

- I to je sve, nema ni "i" ni "ali", rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinar što je bila prva Vučićeva izjava nakon što je Tribunal odlučio pustiti Šešelja na privremenu slobodu do izricanja presude. Na ponovljena pitanja novinara u vezi Šešelja i je li razgovarao s Haaškim tribunalom o uvjetima njegovog puštanja, Vučić je kratko odgovorio "ne".

- Mi mu želimo dobrodošlicu, brz oporavak i dobro zdravlje - rekao je Vučić. Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić koji je s Vučićem napustio Šešeljevu stranku i tako mu postali najveći neprijatelji, do sada se još nije oglasio.

>>Šešelj se vraća u Srbiju: Dolazim se osvetiti

>>Šešeljevci razočarani - vođa nije sletio

>>Strahuju li u Srbiji zbog dolaska Šešelja?

Komentara 19

DU
Deleted user
18:07 08.11.2014.

Vojvoda Voja se vraća kući. Tko će biti u hrvatskom izaslanstvu koje će mu poželjeti dobrodošlicu ?

BE
berava
18:38 08.11.2014.

Koga je briga sta cetnici misle i govore.Jusipovic i Pusicka su sigurno odusevljeni pustanjem Vojke na privremenu slobodu.

IN
inbox
20:42 08.11.2014.

vučiću vraća ti se brat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije