Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beograd

Šešeljevci razočarani - vođa nije sletio

Vojislav Šešelj
Foto: screenshot Reuters/Pixsell
08.11.2014.
u 08:36

Bili su jako razočarani kada su čuli da Šešelj nije ni ušao u ovaj zrakoplov

Već sat prije najavljenog slijetanja zrakoplova iz Amsterdama, u beogradskoj zračnoj luci okupilo 40-tak najvatrenijih "šešeljevaca" okićenih redizajniranom srpskom zastavom s četiri ćirilićna S
"nadopunjenom" slikom nekog srpskog junaka i crnom zastavom s mrtvačkom glavom kakvu su nosili "oslobodioci" Vukovara 18. studenog 1991. tražeći od Slobe salate, a za meso su se sami pobrinuli, čekajući dolazak svoga vođe.

Bili su jako razočarani kada su čuli da Šešelj nije ni ušao u ovaj zrakoplov pa su se nakon sat i pol razišli raspitujući se kad dolazi sljedeći zrakoplov iz Amsterdama

- Šešelj se trebao ukrcati na večerašnji let, stigao je u amsterdamsku zračnu luku, ali se od toga u posljednji trenutak odustalo - rekla je za beogradski Blic jedna od stjuardesa na letu Airbusa A319 koji je točno u ponoć sleteo u zračnu luku Nikola Tesla. Putnici koji su doputovali tim zrakoplovom, potvrdili su novinariam kako Šešelj nije bio u zrakoplovu.

Blic dodaje kako u zračnoj luci nisu bili ni Šešeljeva najbliža rodbina niti stranački dužnosnici jer su, vjerojatno znali da Šešelj neće sletiti tim zrakoplovom. 

>> Šešelj se nagodio s Haaškim tribunalom?

>> Strahuju li u Srbiji zbog dolaska Šešelja?

Komentara 30

DU
Deleted user
10:39 08.11.2014.

sigurno se prerusio u peru djetlica pa ce sada harati belim gradom,sletit ce on ubrzo hvala bogu u vodoravnom polozaju!!!!!!!!!!!!!!!!

BL
Blizard
10:28 08.11.2014.

Sletice on među svoje a onda ko koga.! Međunarodni sud u Hagu kao da je praonica ,možeš oprati zločinca ,kao i sve danas u životu ..dobro podmažite ,pravda uvijek stiže prekasno ili je treba beskonačno čekati ali pravda postoji samoo je spora i kad'umres stići će te ..., možemo samo izraziti nevjericu da ova institucija ima privilegije za ex zločince ,ima dovoljno zasluga da krepa u zatvoru ,ovo je presedan i izravni udar na čestitost međunarodnog suda u Hagu .

L0
luena 01
12:05 08.11.2014.

Sramota i sprdnja suda sa zdravom pameti ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije