Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Peticiju protiv biogeneratota potpisalo dvjestotinjak ljudi

Šenkovec: Roditelji prosvjeduju protiv biogeneratora u školi

šenkovec biogenerator
VJERAN ŽGANEC ROGULJA/PIXSELL
04.01.2010.
u 14:14

Nemamo ništa protiv ravnateljice, ali naša djeca nisu zamorci, kažu zabrinuti roditelji djece koja pohađaju OŠ "Petar Zrinski" u Šenkovcu.

- Moje dijete nije zamorac! Zaprepastila sam se kad sam u novinama pročitala da je ravnateljica dala postaviti nekakve ploče koje bi djecu trebale štititi od bolesti. Nemam ništa protiv ravnateljice, ali tim biogeneratorima nije mjesto u obrazovnoj ustanovi kakva je škola – kaže Klaudija Perhoč iz Šenkovca koja je sa Sašom Horvatom potaknula potpisivanje peticije protiv biogeneratora Atlanta u OŠ "Petar Zrinski". Dosad je, vele, peticiju potpisalo dvjestotinjak ljudi, među kojima nisu samo roditelji učenika nego i ostali građani. Na Facebooku imaju više od 900 potpisa podrške akciji koju su nazvali “Ne želimo Atlante u školi”.

- Nigdje se u državnim propisima ne spominje upotreba biogeneratora koji su bez znanja roditelja potajno ugrađeni u učionice naše škole – ističe S. Horvat. Službeni početak potpisivanja peticije upriličen je danas ispred škole gdje se okupilo nekoliko roditelja.

Organizatori kažu da nisu ni htjeli da ih dođe više, jer im je zasad cilj prikupljanje potpisa koje će poslati Međimurskoj županiji i Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa radi uklanjanja tih magijskih naprava iz škole.

Komentara 3

Avatar Gump, Forrest
Gump, Forrest
14:56 04.01.2010.

kako može reći da nema ništa protiv ravnateljice? uopće nisu bitni biogeneratori nego je bitna kokoš ravnateljica koja se dala nagovoriti od ljudi koji su samo korak od onih koji idu po kućama i od penzionera uzimaju novce za ljekovite narukvice i potrošiti 69000 kuna NAŠEG novca

WU
wurdlok
16:52 04.01.2010.

To je nespojivo s krscanskom vjerom a jos manje s obrazovnom ustanovom...

SC
shq_control
17:08 04.01.2010.

nije se ona \"nagovorila\" od tih prevaranata... ona je s njima bila \"u talu\"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije