Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE OSOBA OTPUŠTENO

Seks skandal u policijskoj postaji u SAD-u: Udana policajka imala odnose sa šestero kolega

Maegan Hall
Foto: La Vergne Police Department
1/3
19.01.2023.
u 11:03

Susreti se se održavali u hotelima, na zabavama u kućama drugih službenika i na brodu. Policajka Maegan Hall je, također, optužena za oralni seks s dvojicom kolega dok su bili na dužnosti u policijskoj postaji i u policijskoj teretani.

Policijsku postaju u Tennesseeju trese seks skandal nakon što je udana službenica navodno imala odnose sa šestero policajaca, uključujući nedopuštene veze na dužnosti. Policajka Maegan Hall i njezini kolege policajci navodno su si slali i eksplicitne fotografije, skidali se u hidromasažnoj kadi na zabavi te je Hall dvojicu oralno zadovoljavala u policijskoj postaji. 

Hall se, piše New York Post, hvalila veličinom spolovila jednog od partera te tvrdila kako je u "otvorenom braku". Ona je u konačnici otpuštena, kao i još četvorica službenika, točnije Lewis Powell, Juan Lugo, Ty McGowan i Seneca Shields. Još dvojica, Patrick Magliocco i Larry Holladay, zadržali su svoje poslove, ali su suspendirani. 

Susreti se se održavali u hotelima, na zabavama u kućama drugih službenika i na brodu. Hall je, također, optužena za oralni seks s Powellom i Shieldsom dok su bili na dužnosti u policijskoj postaji i u policijskoj teretani.

Istraga policijskih službenika započela je nakon što je gradonačelnik grada La Vergne u Tennesseeju, Jason Cole, dobio dojavu da Hall ima seksualne odnose s nekoliko kolega. Na pitanje o dojavi, Patrick Magliocco priznao je da je imao odnose s Hall u "brojnim prilikama". Također, otkrio je kako se Hall hvalila odnosima koje je imala s drugim kolegama. 

Lewis Powell negirao je da je imao seksualne odnose s Hall, no kazao je kako su svi znali da ona ima više partnera, uključujući Holladaya i McGowana. Nakon što je uhvaćen u laži, Powell je na drugom ispitivanju ipak priznao. Iako je prvo negirala neke seksualne odnose, Hall je, također, priznala afere

Ključne riječi

Komentara 1

ZV
zvezdomor
12:15 19.01.2023.

mala ima potencijala..kod nas bi bila političarka ili ministrica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije