Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
važne teme

Šeks nakon sastanka HDZ-a: Razgovarali smo o visibabama

vladimir šeks
Arhiva VL
07.09.2010.
u 19:31

Na novinarsko pitanje je li bilo riječi o izbacivanju iz stranke Darka Beuka premijerka Kosor tek je istaknula: –Sve sam rekla.

Razgovarali smo o visibabama, kazao je nakon dvosatnog sastanka užeg predsjedništva HDZ-a u Banskim dvorima potpredsjednik te stranke Vladimir Šeks.

Ostali članovi užeg predsjedništva nisu bili razgovorljivi, a predsjednica stranke i Vlade Jadranka Kosor stala je pred novinare te ustvrdila da je uže stranačko vodstvo HDZ-a razgovaralo o važnijim temama, kao što su investicije i uklanjanje prepreka investicijama, ali i o brodogradnji.

Na novinarsko pitanje je li bilo riječi o izbacivanju iz stranke Darka Beuka, danas uhićenog bivšeg predsjednika uprave Hrvatskih šuma, premijerka Kosor tek je istaknula:
– Sve sam rekla.

Prije i tijekom sastanka špekuliralo se među novinarima kako su teme razgovora užeg stranačkog vodstva HDZ-a Beukovo uhićenje te pitanje referenduma, odnosno treba li u vezi s tim za mišljenje angažirati ustavne suce. Je li se o tome dosta i razgovaralo iza zatvorenih vrata, večeras nismo uspjeli doznati.

Komentara 50

Avatar ludi kekec
ludi kekec
10:35 09.09.2010.

Sramota je da ovakvi pijanci sjede u Saboru

OB
-obrisani-
20:05 07.09.2010.

@Vorosmart Ne vjerujem. Prije će bit da im je shaman poslao čaj i kolače za okrijepu. Bunika party-visibaba fields forever.......

KU
kumajela
21:51 08.09.2010.

Šeksonja, što ćemo mi s tobom!? Dosadio si već i Bogu i vragu; ti, Bebić i kompanija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije