Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA U KOLAPSU

Seizmolog Kuk: Ovo je tridesetak puta jači potres od onoga koji je u ožujku pogodio Zagreb

N1
29.12.2020.
u 13:06

"Ovaj potres nije iznenađujuć, to se nikad ne zna. Oni jučer su prethodili ovom danas", kazao je i dodao da vjeruju da je ovo najjači udar.

Seizmolog Krešimir Kuk kazao je da je potres bio snage 6.2 Richtera. Kaže da je epicentar bio između Siska i Petrinje.

"Ovaj potres je po oslobođenoj enegeriji tridesetak puta jači od onoga u Zagrebu", rekao je Kuk.

Kako je dodao u razgovoru za N1, Zagreb je u kolapsu.

"Ovaj potres nije iznenađujuć, to se nikad ne zna. Oni jučer su prethodili ovom danas", kazao je i dodao da vjeruju da je ovo najjači udar.

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar GeniKameni
GeniKameni
13:46 29.12.2020.

Ovo je mudrost stoljeca... zabiljezite to negdje i nikad ne zaboravite... "Oni jučer su prethodili ovom danas"!

IS
Inati-se-Slavonijo
14:01 29.12.2020.

Strašno je ovo gledati u Petrinji. Imam empatije, suosjećana za ljude, za čovjeka, kada se nađe u nevolji, problemu. Ali ovo što me danas iritira - gdje god da okrenem čitati ili gledati, uglavnom - kako se to osjetilo u Zagrebu. Bilo mi je žao ljudi u Zagrebu kada je njih pogodio zemljotres, ali ovo danas - mediji, umjesto da su na mjestu događaja u Petrinji i okolici, oni samo Zagreb i ljude u parku. Definitivno, nije korektno prema građanima Petrinje i okolice.

Avatar Tombstone
Tombstone
14:44 29.12.2020.

Dakle potres nije iznenadjujuci, ali nikad se ne zna...oni od jucer prethodili su ovome sad...je li ovaj seizmolog zavrsil i fakultet politickih znanosti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije