Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treći maj

Šegvić: Pusić i političari napravili su "genocid" hrvatskom narodu

\'Split.17.09.2010. Prosvjedni skup radnika Brodosplita u krugu tvornice brzo je zavrsen uz najavu izlaska na ulice u iducu srijedu. Zvonko Segvic iz Nezavisnog sinikata Brodosplita. Photo: Ivo Cagalj
Ivo Čagalj/Pixsell
03.11.2010.
u 16:47

Škverski sindikalist Zvonko Šegvić izjavu Vesne Pusić da su "jamstva 3. maju zločin" smatra težom od granata srpskih agresora.

SPLIT - Izjava Vesne Pusić u Novom listu da su "jamstva 3. maju zločin" teža je nego što su bile granate srpskih agresora, piše u priopćenju koje je medijima poslao Zvonko Šegvić, predsjednik Koordinacije sindikata hrvatskih brodogradilišta.

Naglašava da gospođa Pusić i oni koji misle slično kao i ona rade zločin hrvatskom narodu jer upravo ona i političari donose u Saboru zakone po kojima sami ne žive, nego donose pravila koja brodograditeljima zabranjuju pravo na rad i život.

- Zar gospođa Pusić ne vidi da su upravo ona i političari u zadnjih 10 godina napravili takav "genocid" hrvatskom narodu koji su ostavili bez posla? Znam da će reći da to nije ona, nego neki drugi političari, ali pitam koliku plaću ima kao saborska zastupnica i koliko joj godina radnog staža treba da bi išla u mirovinu? Zar je nije sram?! - piše na kraju priopćenja koje potpisuje sindikalni čelnik Zvonko Šegvić.

Komentara 14

S9
stric 90
17:03 03.11.2010.

pusićka?????? -jeli to ona iz BANDE u kojoj su čačić,linić,fižulić,milanović,JOSIPOVIĆ,MESIĆ-šef, jovanović,opačić,stazić,štrok,vrhovec i ostali bivši i sadašnji članovi CK SKHšnji članovi CK SKH

Avatar comparator
comparator
17:10 03.11.2010.

Sindikati koji se bave politikom i pričaju gluposti o tome što je isplativo ili ne treba shvačati ozbiljno nego ih treba ismijati.Subvencije koje su ti škverovi primali bili su samo pranje love koje su lokalni močnici pretakali u svoje đepove.Ovaj se siromak kao ne razumije u pranje love i sad nam prodaje poštenje.Ma dosta podržavanja lopovskih poduhvata na štetu onih koji privređuju.

UK
Ugo Kajvez
21:29 03.11.2010.

Tu spodobno izdajničku bi trebalo PROTJERATI iz države. Da mi je znati KOJA DRŽAVA U EUROPI BI SI DOZVOLILA TAKVOG POLITIČARA, ameri znam bi ju objesili na prvom drvetu ....................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije