Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama na beogradskom aerodromu

Šef klinike za odvikavanje od droge uhićen s heroinom u donjem rublju

Beograd: Otvorenje novog terminala zračne luke Nikola Tesla
Foto: Mateja Stanisavljevic/ATA Images/PIXSELL
1/2
16.11.2022.
u 14:41

Naime, ovaj bivši rukometaš Crvene zvezde, uhićen je na aerodromu 'Nikola Tesla' u Beogradu, nakon što mu je u donjem rublju pronađeno osam grama heroina, a radi na mjestu direktora Klinike za liječenje bolesti ovisnosti

Bivši rukometaš, Miloš Medenica koji je prije nekoliko mjeseci došao na čelno mjesto direktora Klinike za liječenje bolesti ovisnosti uhićen je zbog droge. Naime, ovaj bivši rukometaš Crvene zvezde, uhićen je na aerodromu 'Nikola Tesla' u Beogradu, nakon što mu je u donjem rublju pronađeno osam grama heroina, a radi na mjestu direktora Klinike za liječenje bolesti ovisnosti, javlja portal Republika.rs.

On je prije deset dana u avion pokušao unijeti osam grama heroina. Naime, policajcima je bilo sumnjivo kako se Medenica ponašao dok je stajao u redu da čekira avionsku kartu. Nervozno je cupkao nogom, često je izlazio iz reda i vraćao se, a kada su mu zatražili dokumente, Medenica je počeo vikati i tražiti objašnjenje zašto mu policajci traže putovnicu.

Zatim su ga zamolili da ode s njima u službene prostorije, ali Medenica je počeo nekog nazivati mobitelom. Policajci su mu pokušali uzeti mobitel, ali on ih je počeo gurati. Savladan je tek nakon što je došla specijalna jedinica koja osigurava aerodrom.

Kako se doznaje, protiv Miloša Medenice podnijete su dvije kaznene prijave, jedna zbog posjedovanja droge, a druga zbog napada na policajca, a poslije saslušanja je pušten na slobodu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije