Naslovnica Vijesti Hrvatska

Šef HČSP-a prijeti ravnateljici SP Jasenovac

Stojim iza svakog slova i zareza, ponosno nam je danas rekao Josip Miljak
01. prosinca 2013. u 15:34 65 komentara 10777 prikaza
josip miljak
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/2

– Danas smo u Spomen području Jasenovac dobili prijeteće e-poruke da nas treba ubiti. S anonimne adrese poslali su metak koji upućuju “antihrvatima i izdajnicima”, a drugi je upućen meni s porukom da me treba likvidirati i da je moje vrijeme isteklo. Tu poruku je potpisao Josip Miljak iz HČSP – izvijestila je u danas iza podneva državne institucije ravnateljica Spomen područja Jasenovac Nataša Jovičić.

– Molim vas javnu zaštitu i detaljnu istragu. Obavijestila sam SOA-u i policijska uprava Novska je upravo na uviđaju. Sutra će doći krim-policija da otkriju tko je anonimni pošiljatelj metka – veli N. Jovičić.

hcsp hčsp kod josipovića Miljak: Hrvatska mora odbaciti jugoslavensko-partizanski balast

U e-poruci koju je osobno dobila od predsjednika HČSP-a Josipa Miljka piše: “Vi jako dobro živite od svojih laži, jer Vas hrvatska država plaća za iste te laži o Jasenovcu i Hrvatima općenito... Vaše laži i mržnja prema svemu što je hrvatsko samo doprinose vašem kraju... Takvi kao Vi su samo ostaci ostataka truleži na hrvatskom nacionalnom tkivu i osuđeni ste na izumiranje... Za Dom Spremni!”

– Stojim iza svakog slova i zareza – ponosno nam je danas rekao Josip Miljak. Na našu konstataciju da se njegovo pismo može protumačiti samo kao prijetnja, Miljak se nasmijao.

Provala
OPREZA NIKAD DOSTA
Većina provala u domove ostane nerazriješena, lani je samo u Zagrebu bilo gotovo četiri tisuće provalnih krađa

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Slobodni_Parketar
  Slobodni_Parketar:

  U atmosferi gdje se inicjativa "U ime obitelji" ,o ustavnom definiranju braka kao zajednice muškarca i žene, proglašava prvim korakom ekstremne desnice/ustašofila/nacista/klerofašista/katolibana u osvajanju vlasti/javnog prostora pojavljuje se jedna ovakva vijest... Zanimljivo i indikativno.

 • Avatar ČEPlN
  ČEPlN:

  ovo što je potpisao miljak nije prijetnja već surova stvarnost

 • Nepokolebljiv:

  Ovo je zaista komicno: Pismo potpisano, potpisnik se na pitanja o pismu nasmijao i kazao da stoji iza svakog slova i onda netko jos uvijek Pismo naziva "anonimnim" jer je "adresa anonimna"!? Kaj je trebalo pisati Drugi stol od sanka ... prikaži još! prema izlazu u "secret" a dalje od ulaza u birtiju "Veselom Jozeku" ?