Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napustio politiku

Kurz pronašao novi posao: Odlazi u Silicijsku dolinu na plaću od pola milijuna eura?

Sebastian Kurz
Foto: LEONHARD FOEGER/REUTERS/PIXSELL
1/3
25.12.2021.
u 20:33

Bivši kancelar u budućnosti bi trebao voditi klasičan menadžerski život između San Francisca, Beča, Njemačke i Švicarske, navode austrijski mediji

Nakon što je u listopadu podnio ostavku s pozicije šefa austrijske vlade i povukao se iz politike, Sebastian Kurz odlazi u SAD. Kurz je pronašao novi posao i početkom veljače trebao bi se zaposliti u globalnoj tvrtki u Silicijskoj dolini, navodi Heute.at

Ugovor za njegov novi posao već bi trebao biti potpisan, no nije poznato za koju će tvrtku raditi. Bivši kancelar u budućnosti bi trebao voditi klasičan menadžerski život između San Francisca, Beča, Njemačke i Švicarske, navode austrijski mediji. 

Portal RT.com piše kako bi bivši kancelar na novom poslu trebao imati godišnju plaću od 500.000 eura.

Još jedna novost u njegovu životu jest što je krajem studenog posao otac. Njegova dugogodišnja djevojka Susanne rodila je sina kojeg je par nazvao Konstantin Sebastian Kurz.

VIDEO Prvi SMS na svijetu prodan je kao NFT nepoznatom kupcu za 107 tisuća eura: Aukcijska kuća očekivala i dvostruko višu cijenu

Ključne riječi

Komentara 21

ČI
Čilipi
21:08 25.12.2021.

Tamo če i Đikić ispunio je ono što je trebalo gdje če ostali vidjeti če mo

V0
Vlaskoulicanec3.0
21:16 25.12.2021.

Nagrada za uvođenje nacizma u Austriji!

TA
Tajg
21:11 25.12.2021.

Narodnjački kanzleri koji su se korupcijom, mitom, lobizmom istakli idu preko bare, socijalisti za Rusiju. Sve obične varke a ne demokratski izbor naroda ciljem Evrope. Dobro došli u novo feudalno doba!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije