Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Sears i Yahoo objavljuju samo dobre vijesti

20.11.2008.
u 10:37

Američki lanac velikih trgovina Sears najavio je u srijedu da se povezao s internetskim portalom Yahoo! radi objavljivanja "dobrih vijesti" - dobrih za moral klijenata i, u konačnici, za prodaju.

- Smišljene kao odgovor na zahtjeve klijenata koji tragaju za lijekom protiv pesimizma izazvanog tradicionalnim izvorima informacijama, Good News Now (dobre vijesti sada) nude Amerikancima stranicu za dizanje morala i pristup povoljnoj kupnji na Sears.com, kao i savjete za jednostavno snalaženje u sadašnjem ekonomskom ozračju - objasnio je Sears u priopćenju.

- Nijedan drugi trgovac ne brine se o stresu koji pogađa klijente - naglasio je direktor marketinga u Searsu Don Hamblen, ističući da su sezonu blagdana htjeli učiniti "toplom i sretnom ne samo za obitelj i prijatelje nego i za one kojima je to najpotrebnije".

U srijedu navečer na stranici Good News Now mogle su se pročitati vijesti o djevojci kojoj je upravo presađeno srce i paru koji je odlučio darovati gorivo za grijanje siromašnim obiteljima.

Stranica poziva i na razmišljanje o darovima za Božić koje bismo sami željeli ili bismo ih darovali drugima, glasovanje o najpoželjnijem daru, sudjelovanje u lutriji, te omogućuje izravno prebacivanje na stranicu prodaje online sears.com.

(Hina)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije