Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

SDP više i ne treba govoriti da će 'kobajagi predsjednik RH' biti premijer

19.03.2024. u 07:27

Tko iole drži do vladavine prava trebalo bi ga zabrinuti što je na evidentno kršenje Ustava "kobajagi-predsjednik RH" euforično dočekan u prostorijama SDP-a. Bez ijedne riječi razuma na tu političku perverziju.

Komentara 25

ED
edgar2
08:24 19.03.2024.

Veliki i "pošteni" sdepe-a krše bezprizorno Ustav i zakone..I onda takvi dociraju o kriminalu i korupaciji drugih stranaka...

ED
edgar2
08:36 19.03.2024.

Meni ovaj pokušaj sliči na ono kad je lijevi populist Hugo Chavez postao predsjednik Venezuele...U 10 godina ta je zemlja upropaštena, a Chavez i njegova obitelj kao i klika oko njega se silno obogatila... Moramo onemogućiti takav scenarij! Kakve "rijeke pravde"? Tko će donijeti pravdu? Prokurist obitelji Jakupi i notorni kršitelj Ustava!?

Avatar Marko
Marko
08:28 19.03.2024.

Kao da ljudi nisu znali da je Milanović cijelo vrijeme pokrovitelj SDP-a i njihov mentor.Pa nam je on to trebao otkriti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije