Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ante Franić

SDP-ov vijećnik otkazao suradnju Puljku: Novi izbori u Splitu jedino su rješenje

Franić Puljak
Foto: Ivo Cagalj/Milan Sabic/PIXSELL
1/3
23.09.2021.
u 07:59

SDP-ov vijećnik oštro je kritizirao prvih 100 dana nove vlasti u Splitu na čelu s gradonačelnikom Puljkom

Vijećnik SDP-a u splitskom Gradskom vijeću Ante Franić, koji je bio dio vladajuće većine od 18 vijećnika, u srijedu navečer je izvijestio kako gradonačelnik Ivica Puljak iz stranke Centar nema njegovu potporu.

"Ivica Puljak nije promjena kojoj su se građani Splita nadali, nije gradonačelnik koji može pokrenuti Grad i kao takav nema moju podršku u Gradskom vijeću. Od najavljenog 'centra svita' obitelj Puljak postala je 'centar Splita'", napisao je Franić na svojoj Facebook stranici.

SDP-ov vijećnik oštro je kritizirao prvih 100 dana nove vlasti u Splitu na čelu s gradonačelnikom Puljkom. Po njegovu tumačenju, u prvih 100 dana nove vlasti nismo vidjeli nikakav pozitivan pomak nego su tih 100 dana obilježili "populizam, laži, netransparentnost i politički revanšizam."

"Uspavanom gradu koji desetljećima stagnira ne trebaju ljudi kojima ni 100 dana nije dovoljno za buđenje i po svemu sudeći novi izbori jedino su rješenje", poručio je Franić.

Franić je otkazivanje potpore gradonačelniku objavio noć uoči sjednice splitskog Gradskog vijeća koja je zakazana za četvrtak u 9 sati.

Franićevim uskraćivanjem potpore gradonačelniku Puljku ne ugrožava se opstanak vladajuće većine u splitskom Gradskom vijeću koja se sada s 18 smanjila na 17 od ukupno 31 vijećnika.

Ključne riječi

Komentara 11

GO
Gomila
08:18 23.09.2021.

Podmukli lazov Puljak izgleda da mu je dosao kraj SDP je nanjusio da muti pamet narodu sa lazima i izmisljotinama

BI
billynik
08:32 23.09.2021.

Pa kako niste, dao je otkaz samohranoj majci, čistačici zbog pogrešnog prezimena, možete samo zamiliti što je u stanju učiniti onima koji su mu stvarna prijetnja. Čovjek je psihopat.

Avatar southman
southman
08:41 23.09.2021.

Je li moguće da u SDP-u ima netko tko razmišlja svojom glavom ?? Pohvalno !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije