Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatski laburisti:

'SDP je uhljebio Baldasara, svog kandidata za gradonačelnika'

ivo baldasar
Ivo Čagalj/PIXSELL
17.08.2012.
u 15:04

Baldasar je glatko prihvatio ravnateljsku poziciju i privremeno uhljebljenje u Agenciji za obalni linijski pomorski promet iako radnim iskustvom u pomorstvu ne udovoljava uvjetima natječaja, kaže Kovačević

– Ivo Baldasar, službeni SDP-ov kandidat za splitskoga gradonačelnika, glatko je prihvatio ravnateljsku poziciju i privremeno uhljebljenje u Agenciji za obalni linijski pomorski promet iako radnim iskustvom u pomorstvu ne udovoljava uvjetima natječaja – istaknuo je Teo Kovačević, predsjednik splitsko-dalmatinske podružnice Hrvatskih laburista – stranke rada. Napominje da je traženo pet godina iskustva na poslovima pomorskog prometa i pita gdje ih je stekao Ivo Baldasar.

– Ako turističku agenciju Atlas podrazumijevate za pomorsku tvrtku, a ukrcavanje putnika na katamarane i iznajmljivanje jedrilica ozbiljnim pomorskim poslovima, onda se možda pronalazi opravdanje za tu smionu poslovnu akviziciju SDP-ovih kadrovskih „mahera“. Ali čak ni tada nema prikupljenih 5 godina – tvrdi Kovačević. Odbijen je Igor Pupić, kapetan duge plovidbe sa 30 godina radnog iskustva, bivši ravnatelj Županijske lučke uprave, jer je, kako tvrdi Kovačević, član Hrvatskih laburista, a ne SDP-a.

– Kakav je to moralni lik čovjeka koji želi biti splitski gradonačelnik ako je spreman čvrsto zatvoriti oči na očigledno pogodovanje za svoje privremeno radno mjesto? – zapitao je Kovačević i zaključio da su od nove vlasti očekivali više, bolje i poštenije.

– Od Ive Baldasara očekujemo da odustane od gradonačelničkih ambicija i snova i to prepusti nekom boljem i poštenijem od sebe, nekom tko zna da se ne može na nečastan način doći do časne pozicije – zaključio je Kovačević.

Komentara 11

DO
doktorica
08:35 20.08.2012.

sve ,sve ,ali podobnost!!!!

BU
BubyZG
15:41 17.08.2012.

A po čemu je Koračević u HEP-u bolji ? Sam je priznao da o elektroenergetici nema pojma !! Da, i nije iz SDP-a, već i HNS-a !

BZ
Branko Zajec
17:01 17.08.2012.

Da nekim slučajem protukandidat izabranog kandidata nije čovjek iz Laburista,onda bi ozbiljno razmislio o prigovoru Kovačevića. Međutim, Kovačević je predsjednik splitsko-dalamatinske podružnice Hrv. laburista i on se bori za interese čovjeka iz svoje stranke ! Normalno je i do sada praksa, da se biraju ljudi bliži vlasti. Kada pobjedi Lesar, koji je jedan od gorljivih pljuvača vladajućih, onda će i njegovi članovi biti zadovoljniji. Na žalost, to je naša realnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije