Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMOGAO MILANOVIĆU

Bernardić će kreditom platiti Brauna? 'Svi dogovori su pri kraju'

Alex Braun
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
18.09.2017.
u 11:08

Bernardić mu je jasno rekao da ga želi da mu popravi imidž i digne rejting, rekao je jedan od SDP-ovaca

Dogovor tima predsjednika SDP-a Davora Bernardića s PR-ovcem Alexom Braunom, koji je prije radio za Zorana Milanovića, pred samom je realizacijom, piše Novi list. Angažman će, između ostalog, biti plaćen kreditom od oko 800.000 eura koji je SDP podigao kod Erste banke.

Bernardić je s Braunom bio razgovarao i na proljeće kad je ovaj nastupio na Danima komunikacija u Rovinju, pa kontakt već postoji.

– Braunovi ljudi bili su na Ibleru, i svi su dogovori pri kraju. Bernardić mu je jasno rekao da ga želi da mu popravi imidž i digne rejting. Htio je to još na proljeće, ali stranka tada nije imala novca, a sada je podignut kredit pa novca ima – rekao je za Novi list jedan od SDP-ovaca s Iblerova trga.

Komentara 64

Avatar majmunranko
majmunranko
11:19 18.09.2017.

Milanoviću je Braun dignuo rejting tako da ga je natjerao da glumi Hrvata, da maše hrvatskim zastavama, da po prvi put u životu stavi ruku na srce kad ide himna, da urla "Hrvatska, Hrvatska", i da vlastitim članovima, na opće iznenađenje istih, kaže da su domoljubi i patrioti. Baš me zanima recept za Bernardića koji trenutno glumi 100%-tnog jugoslovena, maše sovjetskim zastava, urla "Tito-partija" i sve što nije na liniji partije iz 1948. proglašava fašizacijom.

DU
Deleted user
11:47 18.09.2017.

Pa kakve su to osobe koje netko treba učiti kako prevariti vlastiti narod . Komunjare su izmislile laž ,prevaru, krađu , nemoral , zlo i tako dalje

ST
stefj
11:37 18.09.2017.

E sad pomalo dolazi na vidjelo koliko smo platiti iz proračuna RH ekipu ovog čovjeka. Bio je negdje skoro 2 godine PR Zorana Milanovića, plaćan iz proračuna, pa onda još par mjeseci dodatno plaćen iz blagajne SDP-a. To smo platili milijune svi skupa... A tek poteze koje su radili, koje smo platili milijarde i još ćemo plaćati godinama... Uh, ne ponovila se vlada kao Milanovićeva nikada više, nije niti Plenković neka sreća, ali ono je bila totalna katastrofa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije