Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alex Braun:

'Milanović me nije u svemu slušao, a ja mu nisam savjetovao da maše hrvatskom zastavom'

alex braun
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
30.03.2017.
u 11:31

Komunikacijski stručnjak Alex Braun komentirao je predizbornu kampanju koju je vodio za SDP na parlamentarnim izborima

Komunikacijski stručnjak Alex Braun gostovao je u Novom danu na televiziji N1 gdje je govorio o kampanji koju je na parlamentarnim izborima vodio za SDP.

Kaže kako nije dugo razmišljao hoće li prihvatiti posao koji mu je ponudio tadašnji premijer i šef SDP-a Zoran Milanović.

– Upoznao sam se s SDP-om i Milanovićem i bio sam vrlo brzo uzbuđen, bila je to sjajna situacija. Postojala je ta jedna politička stranka koja je puno učinila, ali imali su lošu komunikaciju s biračima, pa je to bio izazov za mene – rekao je. Istaknuo je kako on nije savjetovao Milanoviću da maše hrvatskom zastavom tijekom kampanje.

Domoljubni dio cijele kampanje je bio naglašavan od strane medija više nego što je to zapravo činjenično bilo tako. Mi nismo to vidjeli kao dramatičniju razliku, ali ljudi su se usmjerili na političku stvarnost, na razinu korupcije i ekonomsku situaciju. Bilo im je važno da se otvore nova pitanja. Mahanje zastavom nije bila moja ideja – kazao je.

Na pitanje je li ga Zoran Milanović slušao tijekom kampanje odgovorio je kako ga niti jedan njegov klijent ne sluša 100 posto.

– Nijedan moj klijent me ne sluša 100 posto. Uvijek je pitanje slušaju li me uopće i žele li poslušati glavne stvari koje im ja želim poručiti. Milanović je slušao, ali je imao vlastiti stav i odluka je na kraju uvijek bila na njemu. Mislim da je donio mnogo dobrih odluka tijekom naše suradnje i to se odrazilo na rezultate. Ja sam pomagao savjetima, on me nije u svemu slušao – priznao je. 

>> I ‘čarobnjak’ Alex Braun govori na petim Danima komunikacije 

>> SDP savjete Alexa Brauna platio 4,6 milijuna kuna!

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
12:35 30.03.2017.

Fulali su zastavu. Hrvatska nije njihova.

PO
pozornik66
12:28 30.03.2017.

Na kraju si ti njega slušao g Braun, to je naučilo naredjivat a nikako slušat

Avatar mofo
mofo
13:09 30.03.2017.

Jel nas ovi stvarno žele uvjeriti da su izgubili sve moguće izbore jer su mahali hrvatskom zastavom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije