Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javno sramoćenje

Saznao da ga je prevarila s dvojicom pa joj se ovako osvetio

Facebook
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
20.05.2017.
u 11:15

Mladić po imenu Jason saznao je da ga djevojka Ashley vara, no nije joj ostao dužan

Mnogo je ljudi doživjelo nevjeru i znaju kako se osjećao mladić po imenu Jason kada je saznao da ga je njegova dugogodišnja djevojka Ashley koja mu je uz to bila i zaručnica, prevarila s dvojicom muškaraca.

No, on nije dugo patio već joj se odmah odlučio osvetiti. Provalio je u njezin Facebook profil u napisao status u njezine ime, a koji je potom postao hit na internetu.

– Prije nego što sam dopustila Jasonu da me odvede na putovanje vrijedno 10.000 dolara i pogledala ga u oči i rekla mu da se želim udati za njega, trebala sam mu reći za dvojicu muškaraca s kojima sam spavala tri tjedna prije puta. Umjesto toga, dopustila sam mu da me odvede na putovanje života. Nakon što smo se vratili s Havaja, uvjerila sam Jasona da mu kupi 2.000 dolara vrijednu kartu za Coachellu i plati naš hotel u Indiou za vikend – počeo je objavu na Facebooku prevareni mladić.

Foto: Screenshot Facebook

– No, novac je novac. da se vratim na muškarce s kojima sam spavala. Prvi, Zack, je u dugotrajnoj vezi, zaručen i uskoro će se oženiti. Spavala sam s njim iza Jasonovih leđa. Provela sam Novu godinu s njim dok je njegova zaručnica bila sama. Hvalila sam se mojim prijateljima da sam se seksala s njim cijelu noć. Drugi muškarac je David A. Odletjela sam za Chicago dan nakon Jasonovog rođendana, a njemu sam rekla da imam poslovni put. Zapravo sam bila tamo kako bih se poseksala s Davidom i živjela u vlastitoj zabludi. Izgleda da je karma ku... Jer trenutno sjedim u zatvoru zbog napada na Jasona, napada na policajca i opiranja uhićenju – stoji u statusu nevjerne djevojke. 

Foto: Screenshot Facebook

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
16:11 20.05.2017.

Jesenti milu bigulicu, zbilja je život ušljiv.

ST
stranger
12:03 20.05.2017.

de

IL
ilijan
12:20 20.05.2017.

Klupan! on je časti avsrigi je fuka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije