Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvaćen u laži

Otkrile da mjesecima imaju istog dečka pa mu se ovako osvetile

Mared Parry
Foto: Facebook
1/2
02.05.2017.
u 09:12

Matt Lewis u isto je vrijeme hodao s dvije djevojke, a kada su one to otkrile, nisu mu htjele ostati dužne

Da ne treba sjediti na dvije stolice, uvjerili smo se već mnogo puta jer preljubnici u većini slučajeva budu uhvaćeni, a to je sada na bolniji način otkrio i mladić po imenu Matt Lewis koji je u isto vrijeme hodao s dvije djevojke.

Mared Parry (20) i tri godine starija Georgia otkrile su kako nešto nije u redu kada se Matt prema njima počeo hladnije ponašati.

Mared je s Mattom hodala od rujna prošle godine do veljače ove godine, a nakon prekida Matt joj se ponovno počeo javljati i govorio joj je da bi se pomirio. No u isto vrijeme već je bio u vezi s Georgijom pa se Mared odlučila javiti svojoj suparnici i vidjeti što nije u redu. Tada su njih dvije shvatile da su mjesecima imale zajedničkog dečka.

– Iako je Georgia prvo bila ljutita na mene, kasnije smo pričale tri sata na mobitel i odlučile smo mu se osvetiti – rekla je Mared i ispričala kako je Matt djevojke predstavljao jednu drugoj kao lude bivše koje ga ne žele ostaviti na miru.

No kada su djevojke otkrile o čemu je riječ, krenule su u slatku osvetu.

Matt je, naime, dogovorio spoj s Mared u jednom londonskom kafiću, no umjesto Mared pojavile su se obje.

– Njegov izraz lica bio je neprocjenjiv. Mislio je da ćemo provesti romantičan vikend, a umjesto toga vidio nas je obje – rekla je Mared.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije