Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vukovarci:

Savska 66 mogla bi se ponoviti 
u Vukovaru

šator
Foto: Nina Djurdjevic/PIXSELL
21.08.2015.
u 20:00

– Bude li Vlada inzistirala na nasilnom uvođenju ćirilice u Vukovar, moguće je da dođe do naše reakcije i novog zaoštravanja situacije – kaže Franjo Šoljić, jedan od čelnika Stožera za obranu hrvatskog Vukovara.

Nakon najave Josipa Klemma da je moguće uklanjanje šatora iz Savske 66, Vukovarci smatraju da bi se šator, figurativno, mogao preseliti u Vukovar.

Nakon usvajanja Statuta grada Vukovara, koji ne omogućuje postavljanje dvojezičnih ploča na fasade zgrada, ministar uprave dao je do znanja kako razmišlja o načinima da dvojezičnost ipak bude prisutna u Vukovaru. Vukovarci smatraju kako vodećim strankama, HDZ-u i SDP-u, odgovara neko krizno područje.

– Bude li Vlada inzistirala na nasilnom uvođenju ćirilice u Vukovar, moguće je da dođe do naše reakcije i novog zaoštravanja situacije – kaže Franjo Šoljić, jedan od čelnika Stožera za obranu hrvatskog Vukovara.

>> Josip Klemm: Razmišljamo o micanju šatora iz Savske

>> Glogoški: Šator ostaje! Matić: Od prosvjednika očekujem ispriku svojoj obitelji!

Komentara 42

DE
debelacija
20:41 21.08.2015.

100% hrvatski Vukovar!

OG
Oger
12:05 22.08.2015.

Dakle, dosta je bilo vise nereda koji ta grupa branitelja izaziva. Djeluju oprecno suprotno od onoga za sto su se navodno borili. Kazem - navodno - jer polako mislim da je njima stalo samo do diktature u kojoj bi oni imali glavnu rijec, a svi su polupismeni i nepismeni. Pogledajte samo kakve bljuvotine pisu na Braniteljskom portalu.

YU
yurkov
06:11 22.08.2015.

Nikad u povijesti nije neka zemlja dala bolje beneficije svojim ratnim veteranima nego Hrvatska, i opet nisu zadovoljni, glogy ima veću plaću od predsjednika države, pa di to ima?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije