Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objasnio zašto

Josip Klemm: Razmišljamo o micanju šatora iz Savske

Josip Klemm
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
19.08.2015.
u 15:35

"To je jedan prijedlog iz braniteljske populacije koji će sigurno biti razmotren u devetom ili desetom mjesecu kad bi se raspisali izbori"

Šator ispred Ministarstva branitelja u Savskoj 66 mogao bi biti uklonjen, potvrdio je za Večernji list jedan od vođa braniteljskih prosvjeda, Josip Klemm. O takvoj se odluci razmišlja zbog predstojećih parlamentarnih izbora kako branitelji ne bi bili ispolitizirani, odnosno kako se ne bi miješali u izbore.

- To je još uvijek na bazi razmišljanja, to je jedan prijedlog iz braniteljske populacije koji će sigurno biti razmotren u devetom ili desetom mjesecu kad bi se raspisali izbori. A do tad ćemo ukazivati na nebrigu prema hrvatskim braniteljima - rekao je Klemm.

Istaknuo je kako premijer Zoran Milanović nije riješio probleme branitelja ni nakon što je s njima upoznat na lipanjskom sastanku s predstavnicima branitelja koji prosvjeduju u Savskoj.

- Cijelo se vrijeme govorilo kako nema problema, nakon razgovora ustvrdio je da ih ima, ali kako je to ustvrdio tako nije riješio nijedan - rekao je Klemm.

Ministar branitelja Predrag Matić nije znao da razmišljaju o micanju šatora, piše Novi list.

– Nisam znao da razmišljaju o tome. No, čini mi se da oni već dulje vremena traže neki povod za odlazak, pa bi im izbori bili zgodna prilika. Što se mene tiče, izdržao sam ovih desetak mjeseci, ali svejedno bi mi drago bilo ako doista odu. Obećao sam im ranije da neću likovati u slučaju da se povuku i toga ću se držati. Ali, ponovit ću da nisu ni imali nikakvog razloga za taj prosvjed – rekao je Matić.

>> Vratili se u Savsku: 'Tko je dozvolio da hrvatske branitelje napadne hrvatska policija?'

Komentara 163

Avatar burek sa mesom
burek sa mesom
17:47 19.08.2015.

i što su napravili....dali dreku pljusku...

SC
santa claus
17:15 19.08.2015.

Pa dobro gdje ste "branitelji" iz savske, cijelo ljeto vas nema u medijim,a nije valjda da niste imali klimu ili ste se razbiježali po moru hihi

Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
17:09 19.08.2015.

Što je bilo? Ponestalo janjetine?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije