Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Politički kapital
Povratak na članak

Savkine kćeri podržavaju Radimira Čačića

Čačića i njegovu sposobnost izuzetno cijenim. Podržat ću njegove dobre projekte, rekla nam je Savka Kučar-Dragičević

Komentari 44

MP
mpera7
09:49 02.04.2014.

Ova podjela je i konačan kraj ove kvazistrančice okorjelih jugofila i grabežljivaca koji su na podršci od 4-5 % dobili više od 30% udjela u vlasti. Koji likovi, da sam pobrao par Cigana sa ceste bolje bi vodili ministarstva nego ova tzv. hrvatska tzv, narodna a uskoro niti stranka.

VL
DU
Deleted user
09:58 02.04.2014.

Slažem se sa svima koji kažu da je Savka, a s njom i Tripalo, imala svoju ulogu u jednom periodu hrvatske povjesti, ali su stali na pola puta bez jasnog cilja i vizije. Oni koji su bili uz njih kao Veselica i drugi lijepo su se narobijali, a ona i njena familija uživali u tišini. Devedesetih godina ta vodeća garnitura iz sedamdesetih nije se snašla, odnosno nije se jasno opredjelila što želi, kao što to nije definirala niti u svoje vrijeme. Ove priče sa pružanjem podrške su samo približavanje politici da ih sve ne bi zadesila Marinina sudbina. A i Čačić i Dragičević i još mnogi drugi bi se prilično znojili odgovarajući na USKOK-ova pitanja. I još jedno pitanje, da li je Večernji Čačićeva promotivna agencija.

VL
TR
trdiivek
08:46 02.04.2014.

Baš mu je Savka i obitelj neka ostavština.Savka digla bunu 70 tih i podvila rep pred Titom kako bi spasila svoju glavu i guzicu,a tisuće bivših studenata i radnika koje je iznevjerila i dan danas nose traume iz UDBA-ških zatvora. Ona se borila ponajprije za svoje komunistiščko-elitističko društvo pod krinkom borbe za Hrvatsku,a u biti borba za hrvatske devize bila je borba za prolaz hrvatskih deviza kroz ruke odabranog društvanca hrvatske - komunističke elite. Neki su to shvatili još 71. dok drugi nažalost puno kasnije.

VL
DU
Deleted user
08:33 02.04.2014.

Koga briga što kažu Savkine kćeri! U ostalom pokojna Savka i sama uživa ne zaslužen ugled u Hrvata. Sve o sebi je rekla ostavljajući stranku Čačiću a ne Vrkiću. Učinila je to samo zato jer je Vrkić uvijek bio samo Hrvat.

VL
DU
Deleted user
09:57 02.04.2014.

Pusička se ponijela kao lešinar koji čeka umiruću žrtvu da krepa i da počne ručak. Ne mogu je smisliti.

VL
PR
pravakuna
08:54 02.04.2014.

Ova mu podrška vrijedi otprilike koliko i lanjski snijeg. Za razliku od Tuđmana koji je imao jasan cilj hrvatsku državu, Savka to nikad nije ni pomišljala zato do nje i ne držim.

VL
AS
asi2013
09:33 02.04.2014.

Iako je i on sličan Vesni, od nje ne može biti gori. Nju i samo nju za sada treba politički srozati na 1% glasova. Ne daj Bože da joj još dugo gledam facu na ekranima. I svima onakvima.

VL
VI
vibrator
08:22 02.04.2014.

Muž od gđe Dragičević, je poznati bivši direktor INE, koji se prijavio da živi u Dragonošcu, kako ne bi istoj državi koja mu je omogučila unosno mjesto i plaću preko 50 tkn, plaćao porez i prirez, a stanovao je u Zgb-u. Vjerovatno je i podizao prijevoz na račun mjesta stanovanja. Dakle pljuc, za ovu izjavu, od gđe, bez obzira na roditelje. Malo se dovedite ured, nemaju baš svi pamćenje ameba.

VL
Avatar tkozna
tkozna
08:33 02.04.2014.

Ha ha , a kaj je s' Titovom decom. Kam su se oni denuli, štel bi znati? Zakaj, zato što je to bitno kak bum razmišljal! Ma dajte pustite gluposti i dajte nam nekoga tko nije bahat i tko se prema ovom osiromašenom narodu odnosi dostojanstveno!

VL
OX
oxymoron
08:20 02.04.2014.

Imaju i sestra i brat Pusic jaku podrsku: Savu Strbca.

VL
GI
gismund
12:19 02.04.2014.

ne znam tko bi uopće mogao podržati HNS s ovakvim vodstvom koje podržava 2% birača i koje je brutalno izbacilo čačića jer je otišao sa stranačkim kolegama na večeru?!? pusićka će proći kao što je prošla pred dvije godine kosorica - još malo će mudrovati, a onda adio!

VL
Avatar Pero2013
Pero2013
08:51 02.04.2014.

Još jedan dokaz da u hrvatskoj morala nema, jer kako netko može uopće nekog podržavati u bilo čemu kad znaš da je taj isti čačić ubio dvoje ljudi i da za to nikakvo žaljenje nije pokazao a za kaznu je dobio pol godine igranja golfa u ztvoru! Savkine kćeri su dno dna jer za par šoldi su dušu prodale vragu!

VL
HA
hajduk1966
11:10 02.04.2014.

Iz zatvora pa u drzavnu vlast to moze samo u Hrvatskoj,da je sustav pravi oni koji imaju dosje u policiji nebi trebali moci niti predati kandidaturu za stranku,nadam se da ce netko barem traziti podrijetlo imovine pa da barem znamo otkud mu sva lova sto ima okolo

VL
KA
kafka
11:37 02.04.2014.

Čačić je izrazito sposoban - to stoji. No da li je i koliko moralan, da li poštuje zakon Hrvatske i njegove građane? Da li je sklon korupciji, muljanju i izvrdavanju zakona i nemoralnoj političkoj trgovini u cilju svog uspjeha? Da li mu se, kao i većini političara može vjerovati?

VL
AM
ameris
08:08 02.04.2014.

Orjunaška obitelj Pusić nije zaslužila ništa osim prezira hrvatske teške povijesti ! Tako će i biti ! HNS s dr.Kučar je značila određenu nacionalnu poveznicu unutar turbolentnog hrvatskog bića 70. godina. Čačić,kao heroj DR davao je također nacionalni štih HNS-u i pored svega drugog. Ovaj ,meta.hns gđe Pusić nije ništa osim produžene ruke mega svjetskim mutikašama i anacionalnom kapitalu ,dok s interesima RH n e m a baš ništa. Zato HNS-reformisti imaju izglede za povratak na hrv.polit. scenu.

VL
Avatar comparator
comparator
10:35 02.04.2014.

Ne čudi me povezanost Čaćića i njegovog HNS-a s SDP-om preko Linića jer ih vežu stare veze u interesnim sferama INE koja je zasnovana za vrijeme Linićevog financjskog vladanja u toj privatiziranoj tvrtci.

VL
VL
.
11:10 02.04.2014.

Ovo samo dodatno pokazuje, ono što se zna, ali se ne spominje, a to je da pokojna gdja Savka nikada nije bila za samostalnu Hrvatsku, osim malo više monetarne autonomnosti, ali u konfederativnoj Jugoslaviji (istoi kao i Miko Tripalo), tako da i njene kćeri podržavaju ovog lika koji je sagrađen na istim temeljima, ali isključivo iz osobnih interesa. Zorana Kopića i Plinacro je bolje ne spominjati.

VL
MO
moskito
09:35 02.04.2014.

E bude li Cacic Zatvorenik i osudenik jos jednom u politici i da ga i dalje trpimo i gledamo onda vise nema sto reci za danasnju politiku i zakone u Hrvatskoj. Covjek koji osim velikih rijeci, obecanja, drskosti i lazi da jos jednom bude u politici moze samo u sjevernoj koreji. Sramota za Hrvatsku.

VL
KA
KarlKutniak
11:08 02.04.2014.

Kome je potrebna jos jedna stranka grobara i mrtvaca, Savka nas izdala 1971, a najvise, kad je Cacica pozicionirala na celo stranke! Gdje god se pojavio kao privrednik neke tvrtke, iste malo zatim propale! Strasno uspjesan u unistavanju hrvatske privrede,e, general HV, a nema ga na popisu Varazdinske brigade, druge vrijednosti nije potrebno komentirati, takovi likovi su Hrvatskoj i hrvatskom narodu sada potrebni kao saka oku!

VL
PO
portorico
10:00 02.04.2014.

Nema Čačić pojma ni o politici, ni o privredi, a kamoli golfu!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.