Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Slušajte svoju djecu'

Sastavak učenice drugog razreda rastužio je mnoge te poslao snažnu poruku svima

mobitel
Foto: Facebook
25.05.2018.
u 09:01

Učiteljica je djeci zadala da napišu sastav o tome koji im se izum ne sviđa, a jedna je učenica iskreno opisala što mrzi u svojoj kući

Učiteljica Jen Beason iz američke savezne države Louisiane objavila je domaću zadaću koju je napisala učenica drugoga razreda, a koja se zbog snažne poruke odmah proširila internetom.

Učiteljica je djeci zadala da napišu sastav o tome koji im se izum ne sviđa, a jedna je učenica iskreno opisala što mrzi u svojoj kući.

Riječ je naime o mobitelu kojim se njezina majka stalno koristi.

– Ne volim mobitel zato što su moji roditelji na njemu cijeli dan. Telefon je ponekad stvarno loša navika. Mrzim mamin mobitel i željela bih da ga nikad nije imala. To je izum koji ne volim – iskreno je napisala djevojčica te je još i nacrtala te prekrižila mobitel i napisala "Mrzim ga".

Foto: Facebook/ Naš potok

Učiteljica je uz ovu objavu roditeljima poručila da se 'maknu s mobitela' i da 'slušaju svoju djecu', a ova je zadaća na Facebooku podijeljena više od 250.000 puta.

Djevojčica je odraslima tako poslala jednu snažnu poruku u tri jednostavne rečenice koju bi većina ljudi trebala poslušati.

Što vi mislite, provodimo li previše vremena na pametnim telefonima?

Ključne riječi

Komentara 2

RE
reborn
11:25 25.05.2018.

Dakle - mame i tate - pod hitno mobitel u ruke i share-ajte i like-ajte ovaj dječji sastavak... A onda se zapitajte što ste upravo sada radili.

Avatar prahrvat
prahrvat
21:39 25.05.2018.

stavljanjem na Facebook posredno je nanijela štetu djetetu (ocrnjujući javno roditelje).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije