Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Saša Broz:
Povratak na članak

'Da djed vidi Rvacku danas, sam bi svoju ploču odavno skinuo'

Na najavu Milana Bandića da će preimenovati Trg maršala Tita, reagirala je i Saša Broz

Komentari 336

Avatar AligatorXO
AligatorXO
12:02 27.06.2017.

kako li je teško izreći HRVATSKA

VL
KL
Klarahrv
12:00 27.06.2017.

Da djed vidi da postoji samostalna Hrvatska od tuge bi se živ zazidao u Hudu jamu.

VL
DU
Deleted user
12:10 27.06.2017.

Kada netko za svoju zemlju kaže "Rvacka" nije vrijedan ikakvog kulturnog i uljuđenog komentara. Sam je sve rekao o sebi.

VL
KO
koraknaprijed
12:01 27.06.2017.

Još jedan "ugroženi" krpelj koji se ne stidi slaviti ubojicu nevinih ljudi,žena i djece!

VL
ZA
zadar1
12:03 27.06.2017.

tvoj djed je ubio mnoge nevine djedove draga gospođice....tesko je samom sebi priznati istinu....

VL
DU
Deleted user
12:05 27.06.2017.

Ljudi koji se predstavljaju kao borci za ljudska prava podržavaju diktatora koji ih je nemilice kršio, liberalni mediji koji se bore za slobodu govora podržavaju diktatora koji je provodio medijsku cenzuru i ubijao neistomišljenike, ako to nije poremećeno ne znam što je...

VL
DO
Donald
12:14 27.06.2017.

Saša Broz, vaš komentar "sa podsmjehom" o "najvažnijoj sporednoj stvari" je samo degutantan i odvratan. Njime se cerite u lice onima, čiji su članovi porodice bili ubijeni na zapovjed vašeg djeda, ili čamili u zatvorima na zapovjed vašeg djeda, na Golom Otoku na primjer, čiji su članovi obitelji sve izgubili i morali napustiti zavičaj radi vašeg djeda, dok se on faraonski prežderavao i sunčao na Brijunima. Da imate obraza i karaktera vi bi se upravo tim ljudima trebali ispričati. Ovako pokazujete jedino da ste odvratni, te da ste nasljedili iste bezobzirne gene koje je imao vaš djed. Bolje je i ne zamisliti, kako bi se upravo vi danas ponašali, da je on još na vlasti.

VL
MA
Malenkost
12:09 27.06.2017.

Da je bilo Lustracije po uzoru Njemacke i Gauck- Behörde onda bi nestale sve iscrpljujuce diskusije. Gospodo draga djed je bio Diktator i ima odgovarati za mnoge zrtve. Elito HR, Inteligencijo HR!, HR Crkvo! zjapim da vas pitam: zasto nema Lustracije? Sto i koga skrivate? pocnite odmah po uzoru nejmacke. A Gospoda Sasa nek susretne obitelji zrtava.

VL
RP
Ružni patak
12:03 27.06.2017.

Tvoj dedo je krvavi zlocinac,da postoji pravda kao i za hitlerove potomke ne bih imala pravo na svoje stavove..jer si unuka zlocinca.

VL
MM
maximilijanalexandar.max
12:03 27.06.2017.

Unučice šta ćeš ti po tom pitanju poduzeti. Ipak ti je djed zločinac, i nemojte se pokrivati pod antofašizmom. On je izvršio neviđene zločine nad vlastitim narodom i nad čak i svojim komunistima po razno raznim zatvorima. Jedan od naj poznatiji Goli otok!. Zato ne zaslužuje nošenje bilo kojeg imena ulice, škole, trga obale.

VL
Avatar Apsalar
Apsalar
12:05 27.06.2017.

Djed joj nije mogao vidjeti Hrvatsku UOPĆE. "Prije će Sava poteći uzvodno nego Hrvati imati državu" .... Toliko o njenom djedu i što bi on uopće mogao vidjeti kao što i ona "ne zna" da se država zove Hrvatska, a a ne Rvatcka.. Al eto ona je "napredna inteligencija" ona ista kojoj žrtve tog satrapa ne znaće ništa. Pfljuj!

VL
PU
Pukovnik
12:18 27.06.2017.

Tvoj djed je ljudozder koji je se hranio od hrvatskog mesa i krvi. Diktator koji je celicnom rukom vladao, gusio slobodu i likvidirao ljude gdje i kad je htio kao samoprozvani gospodar zivota i smrti. Raselio je pola Hrvatske i svaku hrvatsku obitelj zaveo u crno nakon rata. Zivio je kao car s brodovima, yachtama, mercedesima i hollywoodskim glumicama. Sa svojom komunistickom ideologijom zatrovao je hrvatski duh i pretvorio ljude u neradnike i prevarante - trebati ce nam jos 50 godina da se "mentalno" procistimo. Jos dan danas trpimo pljacku i teror relikta njegove UDBE i inih parazita kao tebe. A ti se javljas?! Imas li imali srama i stida. Uzmi tablu i dimi iz ove zemlje. Takve ne trebamo.

VL
JA
jadrmatic
12:06 27.06.2017.

Od unuke poremećenog masovnog ubojice se ni ne može očekivati objektivnost, niti bi to itko trebao tražiti. Ona s njim ima posebne, neraskidive, veze, kao što to ima svatko sa svojim djedom. Nije joj teret na leđima nimalo lagan, a mora se brinuti i za svoju djecu i olakšati im koliko može. Zato molim da ju ne osuđujete, ne prozivate i ne vrijeđate. A Aleksandri bi bilo pametno u ovom trenutku ne istupati javno i ne politizirati svoju intimnu patnju.

VL
WE
weAreCro
12:13 27.06.2017.

Sramota je da drzavu u kojoj zivis kao bubreg u loju nazivas pogrdnim imenom. Samo jedan od dokaza da "tvoj djed", ti i takvi kao ti ste uvijek radili protiv Hrvatske i da niste nikad prihvatili suverenost Hrvatske drzave. Svojom politikom uhljebnistva i zivota na tudoj grbaci ste unazadili cijeli balkan a ne samo Hrvatsku.

VL
ST
Starotopoljanin
12:09 27.06.2017.

dali se ta ista ne srami svog dijeda ,ako joj je uopce dijed,zar ona nezna koje strahote je taj isti dijed cinio Hrvatskom narodu.Gnjusno je da on jos do danas nije smaknut,tamo gdje mu je i mijesto.Ta mala danas zivi na njegovoj slavi uz floskulu antifasizma.

VL
DR
drzislav
12:17 27.06.2017.

Ovakvoj u potpunosti isfrustriranoj individui raskolačenih očiju i prljavoga jezika ne treba davati previše pozornosti...

VL
DO
Donald
12:16 27.06.2017.

Isti primitivizam kod djeda i unuke. Vidi se opet što znače geni.

VL
Avatar krumpirsky
krumpirsky
12:09 27.06.2017.

kamoli sreće da je krepo i ni slučajno da nije živ jer njegovi drugari , komunjare bi nas sve pobili , baš me zanima kako bi izgledalo da je tito na nekom balkonu a ispod po ulici maršira gay parada, pa nakon gay parade prođe vjerska procesija ...sve to veliki vođa sa šmajserom pokosio

VL
ZO
zola
12:16 27.06.2017.

Ubijao je sve redom. Od najbližih suradnika do izmišljenih unutarnjih i klasnih "neprijatelja". Jako malo izvornih osnivača partije je preživilo 48' kao i večina ratnih zapovjednika NOB-a. Na želji naroda za slobodom, proveo je komunističku revoluciju, a kako nije mogaoo u ratnom razdoblju čistiti protivnike, ostavio je to oportuno 45-48 za klasne i narodne neprijatelje, 48 za partijske neposlušnike, 63 za tehnomenađere, 72 za nacionaliste. Draga moja to je bio tvoj ljubljeni deda.

VL
DU
Deleted user
12:08 27.06.2017.

A što ako to stvarno nije Broz neko podmetnuto rusko špijunče.

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 8 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.