Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'nemam pravo ne raditi i dobivati plaću'
Povratak na članak

Sanja Musić Milanović: Vagali su mi svaku riječ, ali sada se zna da je crni kruh bolji

Projekt Živjeti zdravo iz Europskog socijalnog fonda dobio je 30 milijuna kuna, od čega će 18 milijuna ići za zdravstveno obrazovanje

Komentari 57

DU
Deleted user
12:30 30.01.2017.

Eto dok se ti nisi pojavila, ja nisam imala pojma.

VL
TO
tonkica
13:06 30.01.2017.

Uopce nema pojma o cemu prica, drugim rijecima uopce nije u relanosti. Idemo redom- zbog kupovne moci gradani kupuju nekvalitetniju hranu. S obzirom na poreze i namete, a nitko ne radi da bi bio humanitarac vec da zaradi, hrana see radi od nekvalitetnijih namirnica i bogata je aditivima da bi se i pokrili troskovi proizvodnje, trgovine i bla bla. Crni kruh u Hrvatskoj koji ona tako strastveno zagovara je smece. Bogato je aditivima i bojama i nema nikakve veze sa kvalitetnom nutiritivnom vijednoscu. Nadalje, sport kosta, ako zelite da dijete se bavi sportom to morate placati. Danasnja djeca nemaju naviku trcati po sumama i igrati se indijanaca, prvo jer nemaju gdje (djeca u gradovima), drugo jer su roditelji opsesivni njihovom sigurnoscu. Nadalje, mi hranu u vecini uvozimo, i nevjerovatno je da hrana koja dolazi tisucama km dalje u nase trgovine je jeftinija od one proizvedene u Hr. Stoga, zakljucak je da je zena bila i ostala licemjerna, kao zena premijera koji je stitio uvoznicki lobi i sudjelovao u dokrajcivanju hrvatskske poljoprivrede definitivno nema pravo govoriti o prehrani nacije. I btw, sto ona ne zivi i ne radi u Malti? Ne mogu naci taj clanak, niti njen zivotopis (zanimljivo) ali sigurna sam da sam negdje procitala da je ona u Malti, slucajno predaje u poreznoj oazi :/

VL
NA
navijeke
12:57 30.01.2017.

Nisam sklon kritiziranju bilo koga bez opravdanog razloga, slagao se s stavovima te osobe ili ne, ali... Ili bi gospođu trebalo poučiti javnom istupanju (da, i to se uči, kako se i pri predstavljanju najbolje ideje ne bi zvučalo nekompetentno) ili bi je trebalo poučiti traženju autorizacije članka prije objave. Sklon sam vjerovanju da gospođa ZNA O ČEMU GOVORI, no članak je ocrtava "malo" drukčije. Ne mogu suditi o tome je li to rezultat njenog nesnalaženja pri javnom izjašnjavanju ili nespretnosti/nesklonosti autora članka, ali nešto tu ne štima.

VL
BJ
Bjelovar112
15:28 30.01.2017.

crni kruh je bolji a bolja je i ona zenska kojoj se ide avionom

VL
TH
than
13:37 30.01.2017.

Neka to ode propagirati kod sirotinje. U ovoj drzavi u kojoj je masa ljudi blokirana, gladna, siromasna..., ovo je obicno prenemaganje.

VL
KL
kliker24
13:54 30.01.2017.

Ma daj ,koj je to sada glorificiranje bivše Milanovićke ?

VL
LO
lojtra1
14:31 30.01.2017.

Naravno da je bolji. A i izdašniji. Posebno ako iz jedne štruce "na tanko" narežemo dvije kile :)

VL
EM
Emergo
16:57 30.01.2017.

Oni koji su zavrsili medicinu u Zagrebu znaju da na Stamparu gdje radi doticna gospodja,nema puno medicine,jos manje ozbiljnog rada. Radna mjesta su tamo uglavnom za uhljebe kao sto je ova gospodja. Stoga drugarice Milanovic, prestanite pricate bajke,posvetite se djecici i vasem glupavom muzu. I bogu zahvalite da dobijate placu za nista. I molim vas ne govorite previse.Vidjeli ste koliko je vas muz gluposti i sramote izrekao i napravio u zadnjih 10 godina.Pa barem vi probajte imati malo razuma i common sense ako on nema i ne pricajte javno gluposti da se i vama,kao i vasem suprugu normalan svijet ne smije i sprda s vama.

VL
Avatar -HLEBINAC-
-HLEBINAC-
14:03 30.01.2017.

Može ona pripovijedati Andersenove bajke, ali ako ona trpi onakog dokazanog zgubidana , tj. šarlatanskog niškoristića, to sve govori o njoj i onda sve njezine riječi i vjerodostojnost padaju u vodu...

VL
DU
Deleted user
14:00 30.01.2017.

odma..predloziti..za nobelovu nagradu..i u hazu..s njom..

VL
TR
TrvtkoKomadina01
16:09 30.01.2017.

Drugarica je tipični primjer partijskih uhljeba i sukom interesa. Što radi povjerenstvo po tom slučaju ?

VL
DU
Deleted user
13:57 30.01.2017.

Zoranu je Riječki roza sandwich najjbolji

VL
BE
berasv
16:06 30.01.2017.

Jeli to ona sto je lemala bivseg nam diktatora?

VL
DO
DonQuijote
17:35 30.01.2017.

Nit stida, nit srama. Gospođa Milanović kao i njezin suprug su krpelji koji sisaju krv ovoj jadnoj državi. Da ima imalo morala, pokrila bi se ušima i barem u tišini uživala u svemu što joj je izdaja domovine koju čini njezin suprug, donosi. No moral i obitelj Milanović je jako teško staviti u istu rečenicu.

VL
MA
Malenkost
14:46 30.01.2017.

Hvala ti medumurska Gospe! da imamo ovakve "Intelektualce"! Stvarno čuda praviš!!

VL
SU
suton9
19:50 30.01.2017.

Gospođo Musić - Milanović, kako izjavi, kuhaš ti svaki dan juhicu, no za koga? tko ti istu osim tebe jede, u ovom članku nije izrečeno da li ti jedu djeca, muž, možda pozoveš susjede, rodbinu ...ili istima odneseš. Muž ti više obožava "Krčke poslastice". Prvo gospođo riješi prehranu u svojoj obitelji, tek nakon toga, oprezno pokušaj drugima nametati svoje ideje zdrave prehrane, mnogi nemaju nikakav kruh (dijelim i zbog tvoga mužijaka), a još manje za tvoje bahate poruke. Narod i bez tebe zna što je zdrava prehrana, no isto košta, ti si kupiti možeš, većina naroda, NEMA NOVCA KAO TI I TEBI SLIČNI.

VL
U1
ursus_1212
18:24 30.01.2017.

Najbolji kruh je onaj kojeg imaš. Sanjo, je li i bojani crni kruh dobar?...Dumb & Dumber

VL
NE
nepoznatinetko
15:57 30.01.2017.

"Koliko god neka životna situacija oteža posao, toliko donosi i prednosti." Brani jednu glupu izjavu, tu s crnim kruhom, ali odmah doda i drugu. Blago siromašnima, njihova je prehrana zdravija? E, stara, dalo ti pa i tvoja prehrana bila tako zdrava kao hrvatske sirotinje. Fuj.

VL
IN
inbox
21:40 30.01.2017.

nitko ti nije vagao boju kruha nago debljinu šnita

VL
IS
Iskra1
16:11 30.01.2017.

Sanja da vagali su svaku riječ, ali priznaj da tanjih šnita ima više bilo je smiješno. Prihvati šalu na svoj račun. No o crnom kruhu, mi siromašni smo pekli domaći crni kruh, ili onaj ispod peke u Dalmaciji, znajuči hranjivost, smo pekli domaći crni kruh, ili onaj ispod peke u Dalmaciji, znajuči hranjivost, a bijele šnite samo ponekad bio nam gušt prepečen, nariban s češnjakom i crvenom paprikom ili kao hrvatski toast umoćen u jaja s malo mlijeka i pećen. Ali marketeri se dosjetili i da neprerađeno brašno treba poskupiti a prerađeno izbjeljeno brasno smanjiti cijenu. Ima li tu logike? Ostavite nam dobar miks automatiziranih produkcija i pravih mlinara. A prioritet svemu tajkuni su donjeli zlo umjesto bolje za narod, treba im oduzeti ukradeno ne uprihođeno i neplaćen porez i taj povrat resursa vratiti našim osiromašenima.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.