Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepucavanje

Sanja Bilač: Je li Jurjević glasovao za Ranka Ostojića ili Keruma?

splitsko vijeće, kerum (1)
Ivana Ivanović/PIXSELL
13.03.2012.
u 14:25

U Splitu su SDP i Željko Kerum zajedno protiv HDZ-a, tvrdi predsjednica Kluba vijećniak HDZ-a

 

Potpuno mi je jasna nervoza Marina Jurjevića  i SDP-a. Nisu uspjeli prikazati SDP kao nekoga tko želi srušiti Željka Keruma već su razotkriveni da  su oni  ti koji žele Keruma do kraja mandata. Na jučerašnjoj sjednici kada su imali priliku na jedini legitimni način a to je uvrštavanjem točke dnevnog reda o referendumu za smjenu gradonačelnika to i učiniti, dok je u vijećnici bilo svih 13 oporbenih vijećnika, to nisu htjeli napraviti. Ne samo to, nisu htjeli ni smjenu Nevenke Bečić.
Svoj su zahtjev dali onog trenutka kada više nije bilo 13 vijećnika oporbe u vijećnici znajući da ne može proći, a sve s ciljem da Kerumu omoguće ostanak na vlasti do kraja mandata. Interesantno kako su u Splitu Marin Jurjević i SDP zajedno s Kerumom protiv HDZ-a. Pametnome dosta.
Još uvijek postoji šansa za smjenu gradonačelnika, a ona je u rukama SDP-ova ministra.  Na upit gdina Arsena Bauka za koga je Sanja Bilač glasovala na prošlim izborima (Ostojić-Kerum) poručujem da nisam ni za jednoga od njih. Pravo je pitanje za koga je Marin Jurjević glasovao. 

– Potpuno mi je jasna nervoza Marina Jurjevića  i SDP-a. Nisu se uspjeli prikazati kao netko tko želi srušiti Željka Keruma, nego su razotkriveni – reagirala je Sanja Bilač iz HDZ-a na konferenciju za novinare SDP-a i HNS-a.

– Na jučerašnjoj sjednici, kada su imali priliku na jedini legitiman način, a to je uvrštavanjem točke dnevnog reda o referendumu za smjenu gradonačelnika to i učiniti, dok je u vijećnici bilo svih 13 oporbenih vijećnika, to nisu htjeli napraviti. Ne samo to, nisu htjeli ni smjenu Nevenke Bečić. Svoj su zahtjev dali onog trenutka kada više nije bilo 13 vijećnika oporbe u vijećnici znajući da ne može proći, a sve s ciljem da Kerumu omoguće ostanak na vlasti do kraja mandata – tvrdi Bilač koja zaključuje da je zanimljivo kako su u Splitu Marin Jurjević i SDP zajedno s Kerumom protiv HDZ-a.

– Još uvijek postoji šansa za smjenu gradonačelnika, a ona je u rukama SDP-ova ministra Arsena Bauka – poručila je Bilač Kaže da na prošlim izborima u Splitu nije glasovala ni za Ostojića ni za Keruma, a uputila je pitanje za koga je Marin Jurjević glasovao. 

Ključne riječi

Komentara 1

AR
arjavas
17:58 13.03.2012.

Nada se ovas Bilačica doći visoko u vrh HDZ-a ako \"njezini \" pobijede na HDZ-ovom kongresu . Nije ovo polemika sa SDP-om i Jurjevićem ovo je borba za ulazak u vrh HDZ-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije