Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U tijeku

Sanira se plinovod kod sisačke rafinerije

rafinerija Sisak
Nikola Čutuk/PIXELL
03.01.2014.
u 13:22

Točno vrijeme trajanja radova, odnosno prekida isporuke plina, bitiće moguće definirati kasnije tijekom dana

U tijeku je popravak plinovoda u krugu sisačke Rafinerije, čije je propuštanje utvrđeno tijekom jučerašnjeg dana. Riječ je o dijelu plinovoda obavještavamo Kozarac-Sisak, a djelatnici Plinacra danas su ujutro obustavili isporuku plina korisnicima preko Mjerno-redukcijske stanice Sisak, te započeli s radovima na sanaciji plinovoda.

"Svi radovi na sanaciji, u skladu sa zakonskim i internim propisima Plinacra, odvijaju se na siguran način, pod nadzorom djelatnika Plinacra te navedeni događaj ne predstavlja opasnost za zdravlje i sigurnost građana." - priopćeno je iz Plinacroa.

Točno vrijeme trajanja radova, odnosno prekida isporuke plina, bit će moguće definirati kasnije tijekom dana. Iz Plinacroa su izrazili žaljenje zbog mogućih neugodnosti do kojih je došlo zbog spomenutog izvanrednog događaja.

>>Curi plin kod sisačke rafinerije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije