Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napustio bolnicu

Sanaderovi nalazi nisu idealni, ali zdravlje mu nije ugroženo

sanader (1)
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
1/4
Autor
Sonja Hoffman
31.10.2011.
u 10:05

Detaljne upute o novim lijekovima zapisane su u otpusnom pismu, a bivši će premijer na kontrolu za mjesec dana

Nakon što je bivši premijer Ivo Sanader u petak odveden u KBC Zagreb (Rebro), danas bi liječnici trebali odlučiti o njegovu otpuštanju.

Kako neslužbeno doznajemo, bivši premijer oko 9 sati odveden je na pretragu srca pod opterećenjem (ergometriju), a odvjetnik Goran Suić nešto prije 10 sati kupio mu je sve dnevne tiskovine i došao u bolnicu. 

Nešto prije 11 sati Sanader je završio s pretragom ergometrije a bolnicu je napustio nešto iza 13 sati odakle se vratio u pritvor.

Nalazi ergometrije, kaže profesor Davor Miličić, Sanaderov kardiolog iz KBC-a Zagreb, nisu pokazali normalne vrijednosti rada srca.

– Vrijednosti nisu one koje nazivamo normalnima, no i dalje rezultati upućuju na to da Sanaderovo zdravlje nije neposredno ugroženo te ne zahtijeva nikakvu hitnu intervenciju – objasnio je prof. Miličić.

Dodao je da su detaljne upute o novoj Sanaderovoj terapiji, koju je propisao proteklih dana, napisane u otpusnom pismu te da će bivši premijer na kontrolu kardiologu ponovno za mjesec dana.

Odvjetnik Goran Suić također se obratio medijima i rekao da nalazi ergometrije srca bivšeg premijera nisu dobri te da je pretraga prekinuta u šestoj od desetak minuta koliko traje. Dodao je da njegovo stanje nije kritično te kako se nada da će, uz obvezne kontrole i pridržavanje terapije, Sanader biti sposoban za suđenje u četvrtak.

Iz izvora bliskih bolnici doznajemo da je Sanaderu pretraga prekinuta jer zbog još uvijek bolesne noge nije mogao dovoljno dugo hodati ili trčati na traci, a ne zbog problema sa srcem.

Komentara 51

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
11:14 31.10.2011.

Nema Tumor Slabo je glumio ? Malo je podmazao ?

X2
xychhr-200
17:27 31.10.2011.

. Glumator bio i ostat će takav cijeli život. ...

OT
otilo
11:08 31.10.2011.

Sanadera na električnu stolicu (slučajno).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije