Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Županijski sud

Sanader nesposoban za raspravu mjesec i pol dana

Ivo Sanader
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
04.11.2014.
u 10:34

Vještakinja koja je pregledala medicinsku dokumentaciju bivšeg premijera rekla je da je Sanader već dulje ozbiljan srčani bolesnik, a stanje mu se pogoršalo u zadnje vrijeme zbog čega je od 25. do 29. listopada bio hospitaliziran u KBC-u Rebro

Ivo Sanader raspravno je nesposoban najmanje mjesec i pol dana, utvrdila je vještakinja koja je pregledala medicinsku dokumentaciju bivšeg premijera. Kazala je da je Sanader već dulje ozbiljan srčani bolesnik, a stanje mu se pogoršalo u zadnje vrijeme zbog čega je od 25. do 29. listopada bio hospitaliziran u KBC-u Rebro.

Vještakinja je pojasnila da se nakon pretraga koje je obavio njegovo stanje treba pratiti najmanje mjesec i pol dana, nakon čega će se znati je li došlo do kakvih promjena. Bivši premijer jučer nije doveden iz Remetinca na zagrebački Županijski sud gdje je trebalo biti nastavljeno suđenje za aferu Planinska pa je ročište odgođeno, a sljedeća rasprava zakazana je za sredinu prosinca.

>> Sanader se iz bolnice vratio u Remetinec

>> SAD neće biti medijator u sporu Ine i MOL-a

Komentara 26

ST
strsljen2013
11:38 04.11.2014.

Bio je bolestan i kada je krao u čemu je sada razlika?

ZG
zgblabla
12:19 04.11.2014.

sada me s tim textom tjerate da budem bezobrazan- dva mandata je KRAO i što je najgore isto kao i Nadan ,obojica su bila na položaju da ovu zemlju učine boljom i snošljivom za život a radili su za sebee i profučkali NAŠE vrijeme !!! I nije mi ga žao neka sada uživa u "milionima" dva mandata u zatvorskoj bolnici.

GO
Gomila
10:39 04.11.2014.

Zasto drzava trosi novce na njega pustite ge da crkne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije