Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojstvo u samoboru

Samobor: U krčmi nasmrt pretukao gosta s kojim se ranije posvadio

ubojstvo (1)
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/3
28.10.2012.
u 09:31

Udaraca koje mu je zadao T. J. nije bilo mnogo, ali su bili precizni, možda mu je srce otakazalo – kaže naš sugovornik

Počelo je kao obična kafanska prepirka, a završilo tragedijom. U krčmi "Kod Darka", u Lugu Samoborskom, u posljednjim satima subote samo nekoliko udaraca u glavu bilo je kobno za 58-godišnjeg V. T.

Nekoliko udaraca

Njegovu je usmrćenju prethodila, kako doznajemo, glasna prepirka osumnjičenog 41-godišnjeg T. J. s grupom gostiju u krčmi.

– Klasična glupa pijana priča, tko je gdje bio 1991. godine tko je veći branitelj... T. J. je ustao od stola, napustio kafić, ali se nakon nekog vremena vratio kada su svi već zaboravili na njega. Pokojni V. T. tada mu je nešto dobacio sa šanka, ali očito mu je fitilj bio prekratak pa se zaletio i nekoliko puta ga udario u glavu. Gazdarica je odmah pozvala policiju, ali nakon petnaestak minuta čovjek se srušio, upravo u trenutku kad su "plavci" ušli. Međutim, više mu nisu mogli pomoći – rekao nam je očevidac, dodajući kako je jedan od pridošlih policijskih djelatnika odmah počeo reanimirati nesretnog V. T., ali bilo je prekasno.

– Udaraca koje mu je zadao T. J. nije bilo mnogo, ali su bili precizni, možda mu je srce otakazalo – kaže naš sugovornik. Također doznajemo kako se osumnjičeni nije opirao uhićenju nego je s mjesta zločina, u statusu osumnjičenika, odveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Naložena obdukcija

Na mjestu događaja očevid je obavio dežurni odvjetnik ŽDO Velike Gorice, uz stručnu pomoć ekipe za očevide Policijske postaje Samobor.

Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, gdje će se utvrditi što je uistinu bio razlog tragične, nasilne i iznenadne smrti 58-godišnjeg gosta krčme "Kod Darka".

– Više odgovora o uzroku smrti imat ćemo nakon obdukcije koja je, po nalogu Županijskog državnog odvjetništva Velika Gorica, počela u nedjelju u 14 sati – kazao je glasnogovornik ŽDO-a Dražen Diklić. Zagrebačka policija tek je izvijestila da je riječ o ubojstvu.

Komentara 8

SE
sestrićna
12:23 28.10.2012.

doživotni zatvor sa puno sapunanja..

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
12:43 28.10.2012.

Predlažem 40 godina zatvora za 41 godišnjaka koji je čovjeka tukao iako je ovaj bio već mrtav od batina

Avatar broz
broz
09:56 28.10.2012.

Zar kafići ne rade do 23.00 sata.Počinitelju isto ovako napraviti,kako je napravio ovom jadniku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije