Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kujundžić poručio

Samo u Vukovaru i Kninu ne smiju biti dvije kolone

Milan Kujundžić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
15.11.2014.
u 13:44

Ne znam što Stožer govori, ali mislim da je i Stožeru i svim Hrvatima u utorak biti zajedno, a ne dijeliti se po bilo kojoj osnovi. U srijedu se možemo dijeliti i demokratski raspravljati o svemu

Predsjednički kandidat Milan Kujundžić poručio je hrvatskom narodu i Stožeru za obranu Vukovara da u utorak 18. studenoga na komemoraciji u Vukovaru treba biti samo jedna kolona.

- Samo u Vukovaru i Kninu ne smiju biti dvije kolone, a sve drugo je demokratski. Normalno je da smo različiti. U Vukovaru i Kninu hrvatski narod mora biti zajedno i tamo se ne smijemo dijeliti, izjavio je Kujundžić na Cvjetnom trgu u Zagrebu gdje je zajedno sa strankama koje ga podržavaju dijelio mandarine građanima. Kujundžić ide u Vukovari i nada se da će sve biti “kako Bog zapovijeda”. To znači da je u sjećanju na žrtvu Vukovara cijeli narod zajedno te da tamo nema političara i stranaka.

- Ne znam što Stožer govori, ali mislim da je i Stožeru i svim Hrvatima u utorak biti zajedno, a ne dijeliti se po bilo kojoj osnovi. U srijedu se možemo dijeliti i demokratski raspravljati o svemu, ističe Kujundžić. Nije u kontaktu s drugim predsjedničkim kandidatima. Samo je Josipovića slučajno sreo za Dan mrtvih kada ga je pozvao da se prestane skrivati te da počnu sučeljavati svoje programe. Na pitanje je li u kontaktu s drugim predsjedničkim kandidatima kada je riječ o komemoraciji u Vukovaru, Kujundžić je odgovorio da se za Vukovar dogovara samo s hrvatskim narodom a ne s političarima.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/Borna Filic/PIXSELL

Novinarima je otkrio da je prošle godine planirao ići u Vukovar, ali je odustao kada je saznao što će se dogoditi. Na konstataciju novinara da su mandarine razgrabljene, Kujundžić je rekao da se preko mandarina ne mogu donositi zaključci, ali je sigurno da u hrvatskom narodu vlada veliko siromaštvo. S tim se problemom trebamo žurno suočiti. Stoga bi bilo dobro da Milanovićeva Vlada odstupi i da se raspišu novi izbori.

- Treba što prije zaustaviti agoniju i pokušat razvijati Hrvatsku u pozitivnom smislu, zaključio je Kujundžić.

>>'Stav prema Šešelju pokazuje da vlast ne vodi autentičnu hrvatsku politiku'

>>Kujundžić: Zašto najgori premijer u EU ne vidi gladnu hrvatsku djecu?

Komentara 53

Avatar slon62
slon62
14:14 15.11.2014.

moj glas ide ovom liku,mozda je lazov i fake,,ali bar za njega nisam siguran,za ostale jesam

LJ
ljerko
14:07 15.11.2014.

S obzirom na to da ga Kolinda kopira u svakom svojem javnom nastupu, zaključujem da je bolje dati glas Kujundžiću nego njoj. Original je uvijek bolji od kopije!

RA
ratgeber
14:05 15.11.2014.

Kandidat naroda - Milan Kujundžić!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije