Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SATIRIČAN PREGLED TJEDNA

Sada svi jedva čekaju atletski miting 5. 8. u Kninu, gdje će u utrci na sto metara nastupiti Zoka i Plenki

Plenković i Milanović
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/4
09.05.2021.
u 10:41

Obljetnica Bljeska tradicionalno se obilježava u Okučanima, a ove godine predsjednik RH Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković nisu zajedno položili vijence za poginule

Subota 1. 5. 2021.

Obljetnica je Bljeska, tradicionalno se obilježava u Okučanima, odakle nam stiže glavna vijest da se, unatoč najavama, nije odigrao novi derbi između Zoke i Plenkija. Odlučili su nas poštedjeti i na tome im zahvaljujemo. Međutim, svjetske agencije danas su posvećene Srbiji, koja je objavila rat SAD-u! Povod objavi rata bila je izjava američkog veleposlanika u Beogradu Anthonyja Godfreya, koji je na ispraćaju aviona nacionalne aviokompanije “Nebeska Srbija” za New York izvolio izjaviti da Nikola Tesla nije Srbin, nego Amerikanac. Samo je prisebna reakcija pripadnika osiguranja zaslužna da ga Aleksandar Vulin nije zadavio na licu mjesta. Ta je vijest izazvala pomutnju i u Hrvatskoj, jer svi znamo da je Tesla, zapravo, Hrvat!

Nedjelja 2. 5. 2021.

Nekada su u našim manjim mjestima limene glazbe budile građane svirajući marševe i slaveći ponekad Prvi maj, drugi put Dan ustanka, pa čak i Dan borca i ostale totalitarne datume. Tu su tradiciju jutros obnovili simpatični mladići koji su došli odati počast našim ubijenim redarstvenicima u Borovu Selu pa su se pijetetno i komemorativno prošetali selom i skandiranjem pozdravili lokalni živalj. Zanesena mladost zapjevala je o klanju Srba pa ju je policija privela. Nikome nije jasno zašto. Naime, ako pukovnik Skejo može komemorativno vikati “za dom spremni”, zašto mladići komemorativno ne mogu i zapjevati ono što ustaški pozdrav podrazumijeva?

Ponedjeljak 3. 5. 2021.

Tko kaže da mali čovjek nema moć utjecati na povijesne događaje! Pogledajte našeg simpatičnog Blaženka Viteza Bobana. Kada su snage Zla, svjetske masonerije i iluminata, navalile na njegov mali Solin i pokušale snimiti film o Sotoni, Blaženko je organizirao terorističku trojku i, dok je pokušavao ishoditi zabranu snimanja filma kod ministra kulture Bože Biškupića, koji je lokaciju u Saloni prodao bezbožnicima za Judine škude, trojka je spalila kompletan filmski set. Tako je Belzebub ustuknuo pred snagom vjere bivšeg radnika splitskog škvera, kojega je ljubav prema Bogu i domovini dovela na dužnost župana.

Utorak 4. 5. 2021.

Premijer jedine nam i vječne Hrvatske, popularni Plenki, danas je, unatoč preporukama liječnika, pogledao vijesti i odmah pao u stanje letargije. Naime, ponovno je na vijestima ugledao Zoku, koji mu je poručio da je iz Okučana pobjegao kao vjeverica i da mu neće pobjeći u Kninu, jer ne može trčati ni sto metara. Nakon što je to čuo, Plenki je potonuo i pokrio se preko glave. Navodno su se iz njegove sobe čuli samo uzdasi i pokoji jecaj. Tko zna koliko bi to potrajalo da se pred vratima u sportskoj odjeći nije pojavio Njonjo i izvukao ga iz kreveta. Navodno su otkazali sve obaveze i otišli trčati na Sljeme, da pokažu napuhanom Zoki da Plenki nije anemičan i da nije vjeverica, nego vuk! Sada svi jedva čekaju atletski miting 5. 8. u Kninu, gdje će u utrci na sto metara nastupiti Zoka i Plenki.

Srijeda 5. 5. 2021.

Malo je vijesti obradovalo hrvatski, bogobojazni puk kao današnja. Godinama smo čekali, ali evo, konačno i gej partneri i partnerice mogu doći u obzir za posvajanje djece. Građani su vijest popratili tradicionalnim vješanjem zastava s duginim bojama po prozorima i balkonima, a 10.000 građana prigodno je izišlo iz svojih ormara i pozdravilo odluku suda. Ipak, nije sve prošlo bez incidenata. Naime, Ministarstvo rada, obitelji i socijalne skrbi najavljuje žalbu na odluku Upravnog suda pa su se građani okupili ispred Ministarstva na mirnom prosvjedu, ali policija je ipak uredovala jer su se izvjesni Adam i Stevo pokušali probiti u Ministarstvo i uručiti prosvjednu notu ministru Aladroviću.

Četvrtak 6. 5. 2021.

Zoka nepogrešivo tuče po najjačima. Takav je tip, nema s njim labavo. U ratu nije sudjelovao, jer je sklon padanju s tenkova, ali borbenost je pokazao samo 26 godina nakon njegova završetka. Dobro, imao je priliku pokazati kakav je frajer kada je bio premijer i kada je mečka igrala pred njegovim vratima, ali tada se uglavnom bavio gastronomijom u Taču. Danas je udario na sedmu silu, i to sam i goloruk. Okružen samo s nekoliko tjelohranitelja, hrabro je izvrijeđao novinarku Ivanu Šilović i njene kolege jer 400 kilometara udaljeni Mislav Togonal večer prije njegovoj kandidatkinji za mjesto predsjednice Vrhovnog suda Zlati Đurđević nije najavio da će je u studiju “Otvorenog” dočekati kolega s kojim ne razgovara.

Petak 7. 5. 2021.

Ponovno specijalci oko Klinike za tumore. Ponovo frka, ponovo duge cijevi. Majke dozivaju djecu s prozora, klinci vrište, očevi po ormaru traže maskirne uniforme. Sklonište za radiologe žrtve nasilja puno je, granični prijelazi zakrčeni su liječnicima, medicinskim sestrama i nekolicinom braće koja bježe od najmoćnije žene hrvatskog zdravstva, nepobjedive boginje lova, svemoćne Dijane Zadravec, koja se ponovno zabarikadirala u kliniku i zatočila preostalo dvoje radiologa koji nisu uspjeli pobjeći na vrijeme. Vili i Plenki megafonima pozivaju Dijanu da se preda, čak je i njen suprug došao pred kliniku i pozvao je da dođe doma na ručak, naime, skuhao joj je paštašutu. Više u našim idućim informativnim emisijama.

Video: Zoran Milanović o hrvatskim vojnicima na Kosovu

Komentara 1

DU
Deleted user
15:48 09.05.2021.

zato smo tu di jesmo jedan nesposoban da kriminal stavi iza rešetaka a drugi korupcija i drpi ga dok te ne uhvate pa daš ostavku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije