Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Christian Schmidt za Večernji

'Sada neće letjeti glave, želim da političari rade svoj posao i dogovore se'

17.08.2022.
u 06:34

Prema Daytonu, Hrvati imaju pravo na političku zastupljenost, to im treba omogućiti. Ne smatram da nam je potreban Dayton II

Komentara 10

DU
Deleted user
07:28 17.08.2022.

Što ovaj klaun priča, izbori su za mjesec + dana, zakasnio si dobrih 5 godina sa izmjenama zakona sad se naoružajte dobro jer kad bure baruta BiH grune bit će opet svega....nažalost.....

GO
goran2hr
07:31 17.08.2022.

VS UN-a nije izglasalo Schmidta. Na funkciji je nelegalno, a uvodio bi zakon i red?!

DU
Deleted user
07:19 17.08.2022.

cs nudi Hrvatima status nacionalne manjine kao sto trabunjaju bosstranke...slusam akademika kurtcehajica on ne zna ni kako se zove drzava u kojoj zivi ...a puca od patriotizma ko d..k od vitamina..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?