Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ruske prijetnje

SAD zatražile sastanak Vijeća sigurnosti UN-a zbog ukrajinske krize

FILE PHOTO: Virtual coronavirus disease (COVID-19) Summit as part of the United Nations General Assembly (UNGA), in Washington
Evelyn Hockstein/REUTERS
27.01.2022.
u 23:46

Više od 100.000 ruskih vojnika raspoređeno je na granici s Ukrajinom, a Rusija je umiješana i u druge činove usmjerene prema destabilizaciji Ukrajine, što predstavlja jasnu prijetnju međunarodnoj miru i sigurnosti te Povelji Ujedinjenih naroda, stoji u priopćenju američke veleposlanice pri UN-u Linde Thomas-Greenfield

Sjedinjene Američke Države su priopćile u četvrtak da su za ponedjeljak zatražile javni sastanak Vijeća sigurnosti Ujedinjenih naroda zbog krize na ukrajinsko-ruskoj granici, jer "ruske prijetnje ugrožavaju međunarodnu sigurnost i mir".

"Više od 100.000 ruskih vojnika raspoređeno je na granici s Ukrajinom, a Rusija je umiješana i u druge činove usmjerene prema destabilizaciji Ukrajine, što predstavlja jasnu prijetnju međunarodnoj miru i sigurnosti te Povelji Ujedinjenih naroda", stoji u priopćenju američke veleposlanice pri UN-u Linde Thomas-Greenfield.

Komentara 5

XA
xaron
05:18 28.01.2022.

Kad su nas napali, Ameri se nisu bunili, nego su preko UN ( i svog Bude Lončara ) blokirali naoruzavanje nase vojske, a Ukrajincima salju besplatno oružje. Sve to smrdi do neba.

BA
BartolSinisa
09:31 28.01.2022.

O cemu ti pricas, kakva glad, kakav kriminal votka? To je upravo i bilo u Rusiji do 2000 kada su sljepo slusali Ameriku. Danas imaju 630 milijardi dolara u zlatu koje neznaju kako da potrose, godisnje otvaraju oko 220 novi tvornica, potrosnja votke smanjila se 3 puta u odnosu na 2000 g. Kako mogu kometirat Rusiju osobe koje nikada tamo nisu bile, postali ste eksperti za Rusiju gledajuci CNN i BBC.

SV
Svedo
09:26 28.01.2022.

da bar Putin krene i sve napadne, tko mu kaj moze dok svi ostali imaju oruzje neandertalaca a cijeli Nato ko kokoti a na kraju budeju pickice kak ameri kaj su ostavili afghanistan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije