Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ruske prijetnje
Povratak na članak

SAD zatražile sastanak Vijeća sigurnosti UN-a zbog ukrajinske krize

Više od 100.000 ruskih vojnika raspoređeno je na granici s Ukrajinom, a Rusija je umiješana i u druge činove usmjerene prema destabilizaciji Ukrajine, što predstavlja jasnu prijetnju međunarodnoj miru i sigurnosti te Povelji Ujedinjenih naroda, stoji u priopćenju američke veleposlanice pri UN-u Linde Thomas-Greenfield

Komentari 5

XA
xaron
05:18 28.01.2022.

Kad su nas napali, Ameri se nisu bunili, nego su preko UN ( i svog Bude Lončara ) blokirali naoruzavanje nase vojske, a Ukrajincima salju besplatno oružje. Sve to smrdi do neba.

VL
BA
BartolSinisa
09:31 28.01.2022.

O cemu ti pricas, kakva glad, kakav kriminal votka? To je upravo i bilo u Rusiji do 2000 kada su sljepo slusali Ameriku. Danas imaju 630 milijardi dolara u zlatu koje neznaju kako da potrose, godisnje otvaraju oko 220 novi tvornica, potrosnja votke smanjila se 3 puta u odnosu na 2000 g. Kako mogu kometirat Rusiju osobe koje nikada tamo nisu bile, postali ste eksperti za Rusiju gledajuci CNN i BBC.

VL
SV
Svedo
09:26 28.01.2022.

da bar Putin krene i sve napadne, tko mu kaj moze dok svi ostali imaju oruzje neandertalaca a cijeli Nato ko kokoti a na kraju budeju pickice kak ameri kaj su ostavili afghanistan

VL
PE
petdopodne
01:41 28.01.2022.

dakle denis koji je bio u ukrainskoj vojsci kaze da nisu toliko huskali ni kad je bilo 170000 rusa na granici a sada samo ponavljaju 100000, sprema se agresija. zasto se gura jedno te isto vec dva mjeseca po svim novinama. za dva mjeseca kad pocne kopniti snjeg rusi ni nece moci da odu zbog blata jel ce i tada stalno da se ponavlja ova mantra. oluja je u hrvatskoj grunula iz vedra neba a nije se najavljivala dva mjeseca. tako se to radi.

VL
Avatar mason
mason
04:34 28.01.2022.

Russia je od dvitisucite do 2008e imala GDP rast od 7%,zato sto je imala dobre odnose sa USA . Prvi put u povjesti su bili na pravom putu da postanu drazva normalna za zivot ka npr Juzna Koreja ali nei ne bacaj bisere pred svinje. Nikad vise, prokockali su svoju dobru priliku. Vracaju se u 90e , glad , kriminal, prostitucija, votka itd. Za par godina trazit ce ono sto talibani traze danas .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.