Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anatol Lieven za OBZOR:

SAD ne želi da Kijev vrati Krim?! 'Ruski gubitak mogao bi dovesti do nuklearne eskalacije'

10.06.2023.
u 07:00

Rat u Ukrajini, kao i ratovi na području bivše Jugoslavije, bili su u velikom dijelu rezultat kolapsa carstava. Mislim da postoji paralela između Putina i Miloševića, ali isto tako i između Putina i Tuđmana, ako ćete mi oprostiti što to kažem, ističe u razgovoru za Obzor Anatol Lieven

Komentara 34

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
08:55 10.06.2023.

Ukrajina samo sto nije osvojila Krim, kad se javlja SAD i kaze nemojte molimo vas.

Avatar Original_Brexit
Original_Brexit
10:14 10.06.2023.

Neću ti oprostiti ovakvo lupetanje protiv Tuđmana.

DI
Dimnjak
11:55 10.06.2023.

Tuđman je nudio Z4 jer je htio izbjeći žrtve hrvatskih branitelja. Ukrajinci su imali Minsk kojeg su potpisali ne da ga provedu već da se naoružaju i pripreme za ovaj rat. Što su tražili to su i dobili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije