Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kriminal

SAD: Kod Đure Jakubeca otkrili tvornicu bombi

eksploziv
25.11.2010.
u 10:33

Američka je policija uhitila Jakubeca, podrijetlom iz Srbije, i zaplijenila mu najveću količinu eksplozivnog materijala ikada otkrivenog u SAD-u

Američka policija uhitila je Georgea Đuru Jakubeca, podrijetlom iz Srbije, i zaplijenila mu najveću količinu eksplozivnog materijala ikad otkrivenog u SAD-u, objavio je televizijski kanal 10News.com.

Jakubec i njegova supruga uhićeni su u San Diegu. Policija je tada zaplijenila 5,5 kilograma  visokoeksplozivnog materijala. Par je optužen i za pljačku dviju banaka i jedne trgovine.

Grafologinja  Paula Sassi  nakon analize rukopisa uhićenog Jakubeca izjavila je da je riječ o osobi koja se može opisati kao "ludi znanstvenik".
- Kod njega su pomiješani inteligencija i ludilo - kazala je grafologinja.

Do otkrića Đurine “tvornice eksploziva” došlo je slučajno nakon što je njegov vrtlar sređujući okućnicu nagazio na eksploziv. Nakon eksplozije, u kojoj je vrtlar teže povrijeđen, policija je pronašla veliku količinu eksploziva. O Jakubecu se vrlo malo zna. On je naturalizirani državljanin SAD-a, rođen u Srbiji. Do 2007. godine je bio zaposlen kao softverski konzultant u tvrtki VIA Telecom koja ga je otpustila 2008. Prezime Jakubec nije rijetkost u Vojvodini.
 

Komentara 29

OB
-obrisani-
16:57 25.11.2010.

Hehehe! Djurine kućne čarolije!

CR
CrniGruja
11:09 25.11.2010.

djurine kucne carolije.....

CR
CrniGruja
14:13 25.11.2010.

ma znam kako mu se zove zena,zajeb**** se malo....nego da djura nije slucajno digao bastovana u vazduh svega ovoga ne bi bilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije