Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši gradonačelnik

Sabi danas počinje suđenje za podmićivanje HDZ-ovih vijećnika

Željko Sabo
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
13.05.2014.
u 08:00

Sabo je, smatra USKOK, Mariju Budimir i Radivoja Đurića “vrbovao” da prijeđu u SDP ili postanu nezavisni vijećnici

Bivšem vukovarskom gradonačelniku Željku Sabi danas u Osijeku počinje suđenje za podmićivanje dvoje HDZ-ovih vijećnika. Sabo je, smatra USKOK, Mariju Budimir i Radivoja Đurića “vrbovao” da prijeđu u SDP ili postanu nezavisni vijećnici kako bi koaliciji SDP-a i SDSS-a osigurao vlast u Gradskom vijeću.

Mariji Budimir ponudio je mjesto u NO Borova i 2000 kuna mjesečne naknade te funkciju šefice Komisije za europske integracije u Vukovaru pa bi na dnevnicama i putnim nalozima dobivala 10.000, 20.000 ili 50.000 kuna.

>>Željko Sabo na osječkom sudu: 'Nisam kriv'

>>Sabo sve priznaje, želi uvjetnu kaznu kako bi ostao gradonačelnik

Komentara 22

Avatar Retardo
Retardo
08:11 13.05.2014.

Oslobađanjem Sabe praktično bi se otvorilo slobodno tržište za podmićivanje i korupciju. Mandati bi se mogli kupovati javno. Oglasnici bi bili puni nuđenja i traženja mandata. Možda bi se mogle uvesti i TV aukcije s lokalnim i saborskim mandatima. Na kraju bi Kukuriku mogao uvesti i porez na političke transakcije. I na kraju, i fiskalizaciju uz izdavanje računa za prelazak u drugu političku opciju. Tako da malom Željkecu nema spasa, treba dobiti bezuvjetni zatvor za primjer, sve drugo je legalizacija korupcije.

Avatar kriticko_razmisli
kriticko_razmisli
08:25 13.05.2014.

Još jedan kriminalac u redovima SDPa. Zabrinjavajuće je da je taj čovjek imao GODINU DANA da prikrije dokaze, podmiti još nekog, zaprijeti i sl. Umjesto da je odmah završio u zatvoru on se naslikavao po novinama i davao intervjue kao neki heroj!!!!! Zločinačka organizacija br.2 !!!!

NA
nationalgeografic
08:35 13.05.2014.

Po najnovijim informacijama u planu je gradnja novog krila u Remetincu.. Zvat će se "partijska ćelija" Imat će i poseban odjel sa relikvijama voljenog vođe druga Starog.. No, obzirom na kapacitete odjela neće biti moguće izgraditi i sanitarni čvor Stogatoga se umoljava drugove i njihove posjetitelja da nuždu rade u kutu prostorije.. Povremeno provjetriti i zaliti vodom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije