Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA IH TRAŽI

Sa splitske privremene adrese nestala trojica malodobnih Afganistanaca

nestali afganistanci
Foto: nestali.hr
26.07.2016.
u 14:27

- Mi poduzimamo sve kako bismo ih pronašli - rekla nam je Ana Čepić iz PU Splitsko-dalmatinske.

Splitska policija još uvijek traži trojicu maloljetne braće iz Afganistana Umida (12), Hameda (14) i Hadija(17) Razepura čiji nestanak je prijavljen u četvrtak, 21. srpnja. Riječ je o trojici dječaka koji su prije nekoliko mjeseci zatečeni u ilegalnom boravku na splitskom području, nakon što su ilegalno prešli državnu granicu.

Osiguran im je privremeni smještaj i imenovan skrbnik, s obzirom da su malodobni, a sva trojica predali su zahtjev za azilima. Postupak je još uvijek u tijeku.

- U četvrtak smo dobili obavijest kako su se udaljili s adrese privremenog boravištu u Splitu. Oni tu nisu bili prisilino smješteni, čekali su rješenje o azilu, međutim, izgleda da su imali drugačije planove. Mi poduzimamo sve kako bismo ih pronašli - rekla nam je Ana Čepić iz PU Splitsko-dalmatinske.

Komentara 15

SO
SoloHan
15:15 26.07.2016.

Budući inžinjer i dva doktora

Avatar dovidovic
dovidovic
14:55 26.07.2016.

Nadam se da će Hrvatska uskoro prema mmigrantima iz islamskih zemalja početi primjenjivati sigurnosne mjere (zabrana ulaska odnosno kretanja po Hrvatskoj).

FO
ForeignLegion1987
15:19 26.07.2016.

Skrbnik....treba dobiti automatski otkaz.....jer nije sposoban cuvayi ni tri nacrtane ovce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije