Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica

Sa 82.600 kuna Pan Zimska liga sve bliže legendarnoj Kutiji šibica

Dom Bistričak
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
1/2
30.11.2014.
u 16:00

Dio prihoda od Zimske lige namijenjen je za udrugu Palčić gore. Liga će se igrati od 20. prosinca do 17. siječnja. Prijave se primaju do 18. prosinca.

Udruga za mali nogomet iz Koprivnice započela je s prijavama za malonogometnu Pan Zimsku ligu. Prema riječima organizatora, s nagradnim novčanim fondom u iznosu od 82.600 kuna izrasli su u ponajveći turnir u Hrvatskoj, tik uz legendarnu zagrebačku Kutiju šibica.

Više od tisuću haklera

I sedma Zimska liga zaredom održat će se u koprivničkoj srednjoškolskoj dvorani, i to u konkurenciji pionira, seniora i veterana. Očekuje se da će se prijaviti više od tisuću haklera, starih i mladih, iz cijele Hrvatske, ponajviše sa sjevera. Liga će se igrati od 20. prosinca do 17. siječnja. Prijave se primaju do 18. prosinca.

- Ostvarili smo sve ciljeve koje smo si zacrtali pokretanjem Zimske lige. Glavni je bio popularizacija malog nogometa u gradu i modernizacija malonogometnog natjecanja. Postoji sve više mladih ekipa koje se polako organiziraju i okupljaju i već su u listopadu sve dvorane pune. Postoji KC liga za rekreativce i žene, a nedavno je otvoren i nogomet u kavezu. Vjerujemo da smo postavili dobru bazu prije sedam godina - kazao je Sergej Milivojević, predsjednik UMN-a, dodavši da je njihovo natjecanje jedinstveno zbog svoje otvorenosti u sve tri kategorije.

Koprivničanci u vrhu

- Bilo je dosta prijedloga da se profesionalcima zabrani nastup, ali nismo to željeli i dobili smo kvalitetu, a prošle sezone su se u finalnom danu dvije koprivničke ekipe plasirale među zadnje četiri, to su bili Unijabeton i Ekopapir. Treba naglasiti i da je Koprivničanac Nikola Jambor postao najbolji strijelac turnira. On i ostali dečki (Arap, Blašković, Tkaličić, op. a.) ponikli su upravo na našem pionirskom turniru, Memorijalu Branimira Jedvaja - ponosan je Milivojević.

Prvak kod seniora osvojit će 40.000 kuna, a viceprvak 20.000 kuna. Veteranski prvak će dobiti 7000 kuna. Kotizacija za seniore iznosi 800 kuna, dok će veteranske ekipe plaćati po 600 kuna. Dobar dio prihoda Pan Zimske lige namijenjen je udruzi Palčić gore.

Prijave za seniore i veterane primaju se na brojeve mobitela 098/911-2872 (Mario Hontić) i 091/252-7012 (Sergej Milivojević). Uplate se primaju na žiro-račun Udruge za mali nogomet Koprivnica 2386002-1110005464.

Memorijal prof. Branimira Jedvaja igrat će se u konkurenciji starijih pionira 2000. i 2001. godišta, te mlađih pionira 2002. i 2003. godišta. Prijave se primaju na broj mobitela 099/691-7598 (Zoran Pintarić).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije