Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE KONZUMIRATI!

S tržišta se povlači popularan dodatak prehrani zbog mikrotoksina

Razne tablete
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
20.10.2022.
u 12:51

Proizvođač je tvrtka Milsing d.o.o. iz Velike Gorice, a povlačenje se odnosi isključivo na navedene proizvode

Državni inspektorat RH povukao je s tržišta dodatak prehrani Lectranal zbog utvrđenog mikotoksina - oratoksina A u sirovini korištenoj za proizvodnju, priopćila je u četvrtak Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu.

Radi se o proizvodima Lectranal kaps a 60 kom roka valjanosti 31.03.2025., serijskog broja: L0322002 te Lectranal acute kaps a 30 kom, roka valjanosti 31.03.2025., serijskog broja: L0322001.

Proizvođač je tvrtka Milsing d.o.o. iz Velike Gorice, a povlačenje se odnosi isključivo na navedene proizvode. 

Proizvod nije u skladu s europskom Uredbom o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane, istaknuto je u priopćenju. 

VIDEO: Jovanka Broz preminula je na današnji dan 2013. godine u 89. godini života: Posljednje godine života živjela je u ekstremnoj izolaciji i velikoj bijedi

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije