Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUZELI MU PUŠKU

S tri promila alkohola u krvi pucao na ulici

Ilustracija
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
02.01.2020.
u 11:06

Muškarac je uhićen i podnijet će se optužni prijedlog zbog prekršaja Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana - kažu u PU međimurskoj.

Pijani 38-godišnjak pucao je jučer oko 16.50 minuta iz lovačke puške u romskom naselju Paragu. Srećom, nitko nije ozlijeđen. Izmjereno mu je čak 3,01 promila alkohola u krvi, a pokazalo se i da nema dozvolu za lovačku pušku "IŽ 18", call. 12 mm. Izašao je na ulicu i ispalio jednu sačmenu patronu u zrak.

- Oduzeta mu je lovačka puška, dvije lovačke patrone call. 12 i ispaljena lovačka patrona. Muškarac je uhićen i podnijet će se optužni prijedlog zbog prekršaja Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana - kažu u PU međimurskoj. 

Ključne riječi

Komentara 1

OB
ObrenM
14:30 02.01.2020.

Obzirom na pedigre i vaznost saborskog zastupnika Kajtazija (u koaliciji) od toga nema nista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije