Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPORNO GA POKUŠALA UBITI

S tri noža nasrnula na muža, on se branio klupicom za vježbanje

Foto: Thinkstock
26.01.2018.
u 14:29

Klupa je blokirala dva udarca nožem, no iz trećeg pokušaja žena je uspjela supruga ubosti u vanjski dio lijeve šake

Žena (59) sumnjiči se za pokušaj ubojstva svog godinu dana mlađeg supruga, a Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku protiv nje je pokrenulo istragu.

Sumnjiči ju se da se 23. siječnja u 16.30 posvađala sa suprugom u njihovoj obiteljskoj kući na Grudama. Tijekom svađe, u jednom je trenutku uzela kuhinjski nož kojim je nasrnula na supruga. On joj je uspio oduzeti nož, no ona je uzela drugi nož i ponovo ga počela napadati.

Pokušavajući se obraniti od ženinih nasrtaja, njezin je suprug ispred sebe držao klupu za vježbanje. Klupa je blokirala dva udarca nožem, no iz trećeg pokušaja žena je uspjela supruga ubosti u vanjski dio lijeve šake te ga lakše ozlijediti.

U daljnjim napadima ju je spriječio sin, koji joj je oduzeo taj nož, ali i sljedeći nož koji je ona uzela iz kuhinje i s njime u ruci ponovo krenula prema suprugu.

Ozlijeđenom suprugu pomoć je pružena u dubrovačkoj bolnici, a njegovoj supruzi sudac istrage Županijskog suda u Dubrovniku odredio je jednomjesečni istražni zatvor zbog utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Komentara 5

CE
centirion
15:17 26.01.2018.

Jadne bespomočne žene !!!

OB
ObrenM
09:13 27.01.2018.

Ajmo BABE,lezbace i ostale feministkinje nesto poduzmite da na sudu suprug ispadne kriv.

Avatar babas
babas
21:30 28.01.2018.

Bitno je da nije digao ruku na ženu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije