Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u blizini turske

S potonulog broda spašena dvojica, traga se za još osmoricom

'29.10.2011. Rijeka - U brodogradilistu 3. Maj svecano je porinut tanker Istra za prijevoz nafte izgradjen za narucitelja Uljanik plovidbu iz Pule. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL'
Goran Kovačić/PIXSELL
04.12.2012.
u 12:41

Brod je oko 10 sati ujutro nestao s radara te je za njim odmah pokrenuta potraga

Jedna je osoba umrla, a dva su člana posade spašena nakon potonuća tansportnog broda ‘'Volgo-Balt 199'’ kraj turske obale. Spasioci na Crnom moru i dalje pokušavaju pronaći još osam osoba koje se smatraju nestalima.

RT javlja da je brod oko 10 sati ujutro nestao s radara te da je za njim odmah pokrenuta potraga koju uvelike otežavaju loši uvjeti na moru. Brod je u trenutku nesreće prevozio 33.000 tone ugljena iz Rusije u Antaliju. Nedugo nakon potonuća pokraj Turske se nasukao još jedan ruski brod čija je posada izgubila kontrolu nad upravljanjem.

>>Drveni brodić s raspadnutim tijelima plutao kraj Japana

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije