Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srbija
Povratak na članak

S. Homen: O srpskoj protutužbi tek kada Hrvatska povuče tužbu

– Vlada pozdravlja najavu mogućnosti povlačenja hrvatske tužbe za genocid – kaže Homen

Komentari 24

DU
Deleted user
19:42 03.01.2012.

Povlacenje tuzbe ptotiv Srbije je veleizdaja! Tko to napravi sije sjeme novih sukoba i oluja. Sa srbima moze biti pregovora samo oko placanja odstete kako materijalne, tako i nematerijalne i cisto gospodarska suradnja na financijskim osnovama i to tek kad Srbija dozivi katarzu, prociscenje od bilo kakvih mogucih buducih agresija kojima je sklona vec stoljecima.

VL
KT
Kralj Tvrtko
19:47 03.01.2012.

Dakle, sad smo saznali da je Srbija rekla da je najbolji način za rješavanje sporova putem pregovora. Pa što nisu pregovarali 92. nego opali po Hrvatskoj? Neka tužbe stoje, pa da vidimo kako će proći jedna, a kako druga.

VL
ZV
zveket
20:19 03.01.2012.

Kako se vidi ova izdajnička vlada će povući tužbu e jesmo jadan narod ako ovo prođe

VL
VE
velikazmija
20:21 03.01.2012.

što je sačetvrtom točkom i dalje četvrta je plaćanje ratne oštete priznavanie agresije isprika itd oni samo digli tri prsta -tri ovo tri ono sve na tri nebeski narod .iš--

VL
VE
velikazmija
20:32 03.01.2012.

još nešto bode oči vesna kaže -pitanja nestalih opljačkana imovina i ratni zločini -- i još nešto najavljuje --zakon o ništetnosti treba minjati ta mi najviše smrdi --ratni zločini ---------koji dali oni što nam srbija sudi ili što je sa je sa ratnom oštetom i td strava jadna zemljo ko te vodi --

VL
PA
patria
21:16 03.01.2012.

Kada Srbija popuje o ratnim zločinima, popljačkanoj imovini i nestalima to je isto kao kada stara dobro istrošena kurva besramno drži prodike o moralu drugima. Što se mene tiče oni slobodno mogu odustati od tužbe za hrvatsku agresiju na Republikuu Srbiju koje naravno nije nikada ni bilo, ali nitko sa hrvatske strane nema moralno pravo odustati od naše tužbe za sva ona silna ljudska stradanja i razaranja koja su nam oni nanjeli u svome osvajačkom i genocidnom pohodu na našu domovinu i naš narod.

VL
PR
promatrac1965
21:32 03.01.2012.

VL: „S. Homen: O srpskoj protutužbi tek kada Hrvatska povuče tužbu“ Hej, Vi na Pantovcaku, na Markovom trgu i na Zrinjevcu, kuzite li uopce sto ovaj kaze?

VL
TH
thekurcula
21:43 03.01.2012.

Rat je izazvala Hrvatska protivpravnim razbijanjem Jugoslavije. Rat se nije vodio u Srbiji niti je Srbija u njemu učestvovala. Rat je vodila Hrvatska, prvo sa insitucijama SFRJ, a potom sa delom građana SR Hrvatske koji nisu prihvatili takvo protivpravno odcepljenje Hrvatske iz SFRJ. Srbija kao zainteresovana strana, nije aktivno učestvovala u tome nego se samo manje ili više mešala u te događaje. Ali ako uzmemo da se i Mađarska mešala, i Nemačka, i arapski svet u rat u BiH, i kasnije Amerika, i ko sve ne, Srbiju se zaista ne može optuživati za bilo kakvo neovlašteno mešanje u unutrašnje stvari hrvatske. Tu i tamo humanitarna pomoć i poneki komad oružja sva je veza Srbije sa ratom koji je Hrvatska i inicirila, i \"željela\", kako reče Tuđman.

VL
VE
velikazmija
22:14 03.01.2012.

kurčula ne ka ka j slovenija je već bila vani -- a barikadde su počele 8 misec 89 --i povremeni pucnjevi zastrašivanje srpsko zadnji vlak expres lika knin zagreb isto konac 8 miseca 89 --o kojem razbijanju jugoslavije pričaš --ičaš -- tražili smo sve što je bilo moguće i konfederaciju samo da nismo čvrsto u četničkoj stegi nije išlo jer gubite uniforme i državne službe --pisao sam srpkinja iz vršca --lidija je matičarka u općini i neda mi dijete upisati kao hrvat-icu već kao jugoslavena uz predočenje mog i ženina rodnog lista di piše nacionalnost hrvat i hrvatica --iš kurčula tamo daleko --

VL
OB
-obrisani-
22:34 03.01.2012.

Sa poraženim agresorom srbijom nema pregovora. To je samo sbima viznatijcima svojstveno licemjerje i cinizam, da drugima pripisuju svoja zlodjela, genocid, progone, da kažu - \"oni su sami sebe izmasakrirali, poklali, porušili\", samo veleizdajice mogu u tom smislu pregovarati sa sa agresorima, jer oko zločina nema pregovora, već samo utvrđenja činjenica i suđenje, a to može učiniti samo međunarodni sud, premda je on na strani srba - agresora

VL
TH
thekurcula
23:32 03.01.2012.

03.01.2012. u 22:14h velikazmija je napisao/la: _______________ Ja se samo nadam da ovi što ti daju pluseve i razumeju šta si napisao. Bilo bi bez veze da ne razumeju, isto kao ni ja, ali te svejedno plusiraju.

VL
DZ
dzukaficuka
00:40 04.01.2012.

KUKULELE koalicija ha ha ha fala dragom BOGU NIsam vas birao .Svi koji su vama dali glas moglisu odmah dati Slobodanu Milosevicu he he he.Ministrica Vanjski Poslova jebote da ti se povraca nasta slici tako kako i izgleda i stvara SRAMOTU HR.Boljebi bilo da je joj mama rodila kamen umijesto nje imali bi vise koristi

VL
MA
medjimurac.at
08:10 04.01.2012.

Nije mi jasno ko daje jednoj Pusicki pravo da odlucuje o tuzbi protiv Srbije? Nije li to pitanje za referendum pa da gradjani odluce o tome , naravno da nova vladajuca garnitura zaboravlja na pitanja referenduma!

VL
Avatar My Style
My Style
09:06 04.01.2012.

@ oziris Ovde niko ne zna da ste vi to nas negde porazili ?? Kad je to i gde bilo?? Ali ja sumnjam, buduci da nas nije porazio ni NATO pakt !! Hvala na komplimentu (Vizantinac- obozavam da se takoo osecam) ali mi samo svakome pripisujemo njegova zlodela- dakle vama vasa i vi za njih morate odgovarati!! U tom smislu- izjava Homena je perfektna i za svaku pohvalu i nadam se da Vesna nece upasti u zamku koja je progutala i Ivicu Racana- podilazenje desnici i izjave za unutrasnju upotrebu bez ikakvog efekta na Srbiju !

VL
AG
Agramer198
12:24 04.01.2012.

@My Style daj molim te, vi Carigrada dok je još na nekaj ličio vidjeli niste,a Bizantinci ste samo po tome kaj ste išli sultanu odavati počast tam... I kaj stalno komentirate po našim portalima, imate Kurir, Vesti, B92 pa si tam dajte oduška sa svojim teorijama, nas ne zanimaju basne..

VL
Avatar My Style
My Style
14:01 04.01.2012.

@ Agramer Ti dakle kazes da nismo Vizantinci?? Pa to bi trebao razjasniti sa svojim sunarodnicima koji teraju suprotno (da jesmo)!! Mozda najveca laz kojom SEBE obmanjujete (druge ne mozete) jeste da vas Srbi ne zanimaju ! To je vecc prastari folklor koji je samo dosadan i nista vise ! Pa kakvo bi to bilo sudjenje bez prisustva optuzenog ?? Ti bi bio gori od staljinizma! Malo morgen ! :-PP

VL
UK
Ugo Kajvez
16:43 04.01.2012.

Ovu treba na sud zbog prvo razredne veleizdaje !!!!!!!!!!!! ........................

VL
DB
delko bogdanić
17:21 04.01.2012.

04.01.2012. u 14:01h My Style je napisao/la: @ Agramer Ti dakle kazes da nismo Vizantinci?? ................................... Kada ti netko kaže da si Bizantinac onda ti zapravo kaže da si lažljivac, prevrtljivac i \"prodavač magle\", kužiš bizantinac?

VL
Avatar My Style
My Style
21:47 04.01.2012.

@ delko bogdanic To je tvoja predstava o Vizantincu. Kod nas neki koriste izraz \"prokleti - lazljivi Latini\", da ne pojasnjavam na koga sve misle i to je nasledjeno jos iz doba Shizme ! Inace, kao Vizantinac se smatram naslednikomom podanika romejskih imperatora koji su bili naslednici rimskih careva !! Kontas, burazeru ??

VL
ST
strsica
22:25 04.01.2012.

Eto bijase dosadno malom Zlobi i malom Sranji. A i djeca ih trazise uvijek veeelike pare.... i dogovorise se oni da se malo igraju rata. Eto ...u pocetku sa plasticnim oruzjem...i tako Zlobin ovan malo jace udario Sranjinog ovna, onda Zlobo dovede vise ovnova pa ubiju nekoliko Sranjinih, od Sranjo dovede jos vise pa ubiju puno Zlobinih, pa Zlobini pale stale Sranjihnih, pa Sranjihi zapale Zlobine ovce... napunise se paravama i Sranjo i Zlobo, dok su se ovce mlatile. Oni zavaljeni u foteljici promatraju i povlace figurice. Na kraju objave MIR. Dosta im igre. Onda opet postade dosadno pa se Sranjo sjetio da su Zlobine ovce ubile previse njegovih, a Zlobo tvrdi da je ipak vise njegovih ovaca mrtvih. E Sranjo se naljuti pa lijepo Zlobu na sud. E, necemo tako kaze Zlobo, onda cu i ja tebe na sud...bus najebal za sve ono sto smo se dogovarali igrajuci sah....hmmm rece Sranjo. OK MIR MIR MIR..nema optuzbi. Mi smo ljudi mira.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.