Naslovnica Vijesti Hrvatska

S Dalićem o brendiranju Hrvatske kroz nogomet

Prvi put predstavit će se Arte, europski kanal za kulturu koji su osnovale Francuska i Njemačka, zemlje koje su ovogodišnji partneri festivala
05. rujna 2018. u 18:49 4 komentara 199 prikaza
Zlatko Dalić
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL

Od 20. do 23. rujna u Rovinju će se održati 11. Weekend Media Festival (WMF) na kojem se, kako je jučer na konferenciji za novinare kazao direktor festivala Tomo Ricov, očekuje 5000 posjetitelja i vše od 150 panelista.

Subašić i Dalić Intervju s izbornikom Dalić: Ako je u Hrvatskoj problem to što kažem da sam Hrvat i katolik, onda...

– Osnova festivala su rasprave, i zato ćemo imati puno teških, kompliciranih, ali i zabavnih rasprava. Kako su Francuska i Njemačka ovogodišnji partneri festivala, prvi put predstavit će nam se javni europski kanal za kulturu Arte koji su osnovale te dvije zemlje, kao i europska internetska tražilica Qwant. Na festival dolazi i izbornik Zlatko Dalić. S njim ćemo razgovarati koliko je nogomet pomogao brendiranju Hrvatske. Bit će tu i paneli o ulozi javnih televizija, renesansi lokalne produkcije, tehnologijama koje mijenjaju svijet, treba li i zašto legalizirati kanabis... – najavio je direktor programa festivala Nikola Vrdoljak, a Kristina Miljavac iz Adris grupe ustvrdila da je WMF najrelevantniji i najposjećeniji festival u komunikacijskoj industriji.

Francuska veleposlanica Corinne Brunon-Meunier istaknula je pak da WMF daje sjajnu priliku da se predstave novi trendovi iz svijeta komunikacija, tehnologije i medija.

Subašić i Dalić Zabio za klub Dalić komentirao nastup Kramarića: 'Rekao mi je da nije skroz spreman'

– Razvoj komunikacija veći je nego ikada prije i komunikacije su važnije nego ikada prije. Kao diplomat koji predstavlja svoju vladu, dio sam svijeta politike, a mi smo na neki način komunikacijski “dinosauri”.

I zato na WMF idem da bih od mladih generacija koje žive digitalnim životom učio i naučio kako bolje komunicirati i kako mlađima prenijeti političke poruke da bismo se bolje razumjeli – kazao je zamjenik njemačkog veleposlanika Harald Seibel.

Pogledajte video ekskluzivnog razgovora sa Zlatkom Dalićem:

[video: 26013 / ]
Zdravstveno osiguranje
Koliko košta zdravlje u 2019. i kako izbjeći duge liste čekanja

A1 izdvaja za Vas

 • Menjik:

  nogogaz, euj i chanchir, mržnja će vas pojesti jednog dana. nadam se da nemirno spavate. Hrvatska iznad svih!

 • nogogaz:

  Jadna hrvatska koja triba bosance da "brendiraju" nasu drzavu, dok mi pisemo kao sto govorimo.

 • Avatar EUJ
  EUJ:

  Zlatko je rođena bosanđija i treba ga prodavati kao poštenog bosanskog čovjeka.