Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabio za klub

Dalić komentirao nastup Kramarića: 'Rekao mi je da nije skroz spreman'

Subašić i Dalić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/7
01.09.2018.
u 19:33

- Razgovarao sam s Kramarićem i kazao mi je da nije spreman, da je na 'pola snage', da treba proći određene pripreme

Nastup Andreja Kramarića za Hoffenheim u pobjedi protiv Freiburga, u kojoj je hrvatski nogometaš zabio gol, podigla je malo prašine.

Naime, Krama nije na popisu igrača koji će konkurirati za gostovanja vatrenih u Portugalu i Španjolskoj pa je bilo pomalo čudno što je danas zaigrao za klub.

No, izbornik Zlatko Dalić odmah je objasnio cijelu situaciju.

>>Pogledajte Večernji pressing s Davorom Šukerom

-  Razgovarao sam s Kramarićem i kazao mi je da nije spreman, da je na 'pola snage', da treba proći određene pripreme, da mora odraditi još treninga. Da, rekao mi je da će biti na klupi protiv Freiburga, jer kluba nema dovoljno igrača u rosteru, te da će možda ući u igru ako se ukaže potreba, rekao je Dalić za Sportske novosti.

Krama je danas u igru ušao u 41. minuti te je u sudačkoj nadoknadi zabio gol za konačnih 3:1.

Komentara 8

PE
peronja
19:44 01.09.2018.

pa da je spreman potpuno, igrao bi od početka. očito je da je hajdukova navijačka novinarska ekipa krenula od prve da svojim otvori put.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
21:03 01.09.2018.

Svaka čast dečko na profesionalizmu i korektnosti..... Kod Bilića su znali igrati grijači klupe kojima je jedini nastup i prigoda bio u repki….

TO
Tomi0713
20:38 01.09.2018.

Ja ne vidim problem,covjek nije spreman za 90 min i posteno je to kazao a vi stvsrate lodu atmodferu umjesto da mu skinete kapu i kazete bravo za postenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije