Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZDRAVSTVENO STANJE

Ruski špijun: 'Putin gubi vid. Ima još tri godine života'; Britanski špijun: 'Prati ga tim liječnika'

Russian President Putin attends the Supreme Eurasian Economic Council via video link in Moscow
Foto: SPUTNIK/REUTERS
1/2
02.06.2022.
u 12:03

Putinova terminalna prognoza pojavila se u tajnoj poruci ruskog špijuna FSB-a prebjegu Borisu Karpičkovu koji se sada skriva od Putinovih ubojica u Britaniji. Neimenovani špijun rekao je da Putin škilji čak i na velika slova i straši osoblje naglim promjenama raspoloženja.

Zdravstveno stanje ruskog predsjednika Vladimira Putina uvijek je bilo zanimljivo svjetskog javnosti, pogotovo nakon što je pokrenuta invazija na Ukrajinu. Kremlj je bez razmišljanja već godinama odbacivao sve navode o mogućim zdravstvenim problemima, ali to ne utišava glasine koje se iznova i iznova pojavljuju.

"Doktori su dali Vladimiru Putinu još tri godine života. On ima teški oblik raka koji brzo napreduje. Nema više od dvije do tri godine života", napisao je agent ruske obavještajne službe FSB u poruci ruskom prebjegu koju je objavio britanski Mirror.

Špijun je otkrio i to da Putin gubi vid.

"Rečeno nam je da pati od glavobolja i kad se pojavljuje na televiziji, na papirima mu je sve napisano velikim slovima kako bi pročitao ono što treba. Napisano je tako velikim slovima da papir sadržava samo nekoliko rečenica. Njegov vid ozbiljno se pogoršava, a njegovi se udovi nekontrolirano tresu", tvrdi ruski špijun.

VIDEO: Iscurila još jedna snimka neobičnog ponašanja Putina: Je li mu se zdravlje pogoršalo?

Podsjećamo, nema neovisne potvrde o tome kakvo je uistinu zdravstveno stanje ruskog predsjednika.

Putin se prošlog tjedna sastao s bjeloruskim predsjednikom Aleksandrom Lukašenkom u Sochi te je ulovljen na kameri kako nervozno trese nogom dok su dvojica moćnika sjedila. Isto tako, tjedan prije toga tijekom televizijskog prijenosa viđen je kako radi čudne pokrete nakon čega su se pojavile glasine o tome da boluje o Parkinsove bolesti i MS-a, uz rak od kojeg navodno boluje.

"On ima nekoliko ozbiljnih bolesti, među kojima je i rak", ustvrdio je načelnik ukrajinske obavještajne agencije Kyrylo Budanov.

Putinova terminalna prognoza pojavila se u tajnoj poruci ruskog špijuna FSB-a prebjegu Borisu Karpičkovu koji se sada skriva od Putinovih ubojica u Britaniji. Neimenovani špijun rekao je da Putin škilji čak i na velika slova i straši osoblje naglim promjenama raspoloženja.

"Neće nositi naočale koje bi mu pomogle jer bi to bio znak slabosti. Prije je bio staložen s podređenima, a sad ima ispade nekontroliranog bijesa. Posve je poludio i ne vjeruje nikome", navodi se u poruci ruskog špijuna.

VIDEO: Ruska invazija na Ukrajinu bliži se 100. danu: Pogledajte stravične prizore rata

Prošlog tjedna pojavili su se navodi, u kojima se citiraju izvori iz Kremlja, a u kojima stoji da je Putin prije dva tjedna bio na operaciji koja je prošla uspješno.

Bivši agent MI6 Christopher Steele kazao je da Putin više ne može održati sastanke bez stanke za liječenje.

– Stalno ga prati tim liječnika. Kremlj je pomalo poput bazena s morskim psima. Svi oni plivaju uokolo i čim osjete krv u vodi, počinje borba – napominje te dodaje da oni najbliži Putinu aktivno pričaju o mogućem nasljedniku i bore se za kontrolu.

Kad je riječ o mogućim nasljednicima na čelu Rusije, favorit je 49-godišnji Aleksej Djumin, guverner regije Tula. Djumin je nekoć vodio predsjedničku stražu te tvrdi da je spasio Putina od medvjeda. Među kandidatima su i guverner Astrakhana, 52-godišnji Igor Babuškin i 44-godišnji Dmitri Patrušev, ministar poljoprivrede, ujedno i sin bivšeg bliskog Putinovog prijatelja i bivšeg šefa FSB-a Nikolaja Patruševa.

Komentara 12

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
12:55 02.06.2022.

Šta kaže špijun za Shakiru... jel zbilja slobodna?

DU
Deleted user
12:52 02.06.2022.

Bđže dragi, zanima me jel tamo stvarno netko misli da im to kod iole normalnog čovjeka pije vodu?

SJ
Sivi_Jastreb
13:00 02.06.2022.

Hahahaha ba,ba,ba .Totalna frustracija Engleza nemocni su..Stabkaze onaj sa frizurom Jiohnson izgleda puno uzima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije